2004-ben sokak szívébe lopta be magát az 50 első randevú című romantikus vígjátéka a könnyed stílusával és érdekes történetével. Talán az egyik oka annak , hogy annyira odáig voltunk a moziért, hogy mennyire csodáltuk a főszereplő Henry kitartását a szeretett nő , Lucy meghódítására. A történet szerint a lány minden reggel arra ébredt, hogy 2002. október 13-a van, ugyanis ezen a napon szenvedett súlyos balesetet , aminek következtében kialakult amnéziája, miatt éveken keresztül élte újra és újra élte át ugyanazt a napot, így állítva kihívás elé kedvesét, akinek a nőt minden nap újra meg kellett hódítania. Ennek ellenére Henry nem adta fel, és minden randit egyedivé tett, amíg a lány újra és újra beleszeretett, annak ellenére, hogy másnap már soha emlékezett a szerelmére.

Sokan közölünk azóta valószínűleg már több tucat alkalommal láttuk a filmet, ám amíg a főszereplők a tévék képernyőin hosszú évek alatt semmit nem öregedtek , a valóságban azonban rengeteget változott a megjelenésük.

Cikkünkben most megmutatjuk nektek , hogyan néznek ki a filmben szereplő színészek napjainkban, 16 év elteltével a film megjelenése után.


  1. Adam Sandler – Henry Roth

A vígjáték főszereplője az ikonikus Adam Sandler, aki számos hollywoodi filmben játszott már főszerepet, amelyek egyszerre nevettek, vagy ríkattak meg mindnyájyunkat. Karrierje során Sandler kivette már a részét a filmgyártás minden aspektusában. Bebizonyította sokoldalúságát hiszen láthattuk már színészként, hallhattunk már róla forgatókönyvíróként de ült már rendezői székben is. 1999-ben pedig megalapította saját produkciós cégét Happy Madison néven.

Úgy tűnik, Sandler 53 évesen külsőre nem sokat változott. Szabadidejében szeret zenélni és a családjával időt tölteni. Napjainkban pedig olyan mozikban láthatjuk, mint barátjával Jennifer Anistonnal együtt készített Gyagyás Gyilkosság , vagy a sziintén Netflix gyártású Csiszolatlan gyémánt. Sandler most újabb filmprojekteken dolgozik. Valójában nem rég írt alá egy új szerződést a Netflix-szel 4 új film kiadására.

2. Drew Barrymore – Lucy Whitmore

A 45 éves Drew Barrymore nagyszerű eredményeket ért el a nagy képernyőn, mióta csak gyermekkorában elkezdett színészkedni. Amellett, hogy ő alakította Lucy-t az 50 első randevúban, Adam Sandlerrel kiváló párost alkottak más ismert romantikus vígjátékokban is, például a Nászok ásza vagy mit a Kavarás, amelyet már Sandler produkciós irodája a Happy Madison készített.

Barrymore nemcsak komikus szerepekben nyújtott kiváló alakítást , de később karrierje során rendezőként, producerként, sőt fotósként is bizonyította sokoldalúságát és tehetségét. Instagram-fiókján – több mint 13 millió követővel – nagyon természetes és egyszerű módon enged betekintést a rajongói számára magán életébe.

3. Rob Schneider – Ula

A most 56 éves Rob Schneider miután elvégezte a középiskolát, humoristaként kezdte karrierjét . Általában humoros karakterek bőrébe bújva láthatjuk őt a képernyőkön. Schneider soha nem volt munka nélkül, és mindig sikerül mosolyt csalnia a rajongók arcára. Az utolsó projekt, amelyben részt vett, a 2020-as , A másik Missy című film volt, amely egy amerikai vígjáték, amelyet a Netflixen mutattak be 2020. május 13-án, és amelyben egy Komante nevű karaktert alakít.

4. Sean Astin – Douglas ‘Doug’ Whitmore

A 49 éves Sean Astin szintén hosszú és eredményes karriert futott be a színészként Hollywoodban. Első színészi szerepét 1981-ben kapta meg és ettől kezdve szinte soha nem tartott pihenőt a munkában. Az egyik legfontosabb szerepe természetesen a Gyűrűk Ura trilógiában (2001-2003) betöltött karaktere volt, ahol az egyik főszereplőt, Samot, Frodo hű barátját és bizalmasát alakította.

Astin honlapján színészként, rendezőként, producerként, futóként, aktivistaként, íróként, férjként és apaként definiálja magát. Ez azért van, mert a színészkedés mellett Astin sok más szenvedélyének is hódol mint például a hosszú távú maratonfutás, de több nonprofit szervezet igazgatósági tagjaként is tevékenykedett azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságára .

5. Dan Aykroyd – Dr. Keats

A 67 éves Dan Aykroyd kanadai író, színész, énekes és forgatókönyvíró, aki számos filmszerepének köszönhetően vált elismert komikussá. De mint minden jó színész, sokoldalúsága arra késztette, hogy részt vegyen különféle projektekben és más filmműfajokban is kipróbálja magát mint például olyan drámákban mint a Miss Daisy sofőrje című film is.

Legutóbbi projektjén még mindig folynak a munkálatok ami nem lesz mint mint a várva várt Szellemírtók 3 , ahol Dr. Raymond Stantzt alakítja. Ezt a filmet 2021 márciusában kívánják megjelentetni. A színészet mellett Aykroyd zenészként is hírnevet szerzett magának, és számos blues albumot rögzített már.

6. Lusia Strus – Alexa

A ma 50 éves Lusia Straus bár már Chicagóban született, de valójában ukrán családból származik. Karrierje csaknem 2 évtizede sikeresen ötvözi a színházat és a filmet. A filmiparban a legelismertebb szerepe azonban továbbra is az a szerep, amelyet az 50 Első randi mozijában alakított Henry (Adam Sandler) különc asszisztenseként.

7. Blake Clark – Marlin Whitmore

A 74 éves Blake Clark a vígjátékoknak és a szinkronszínészetnek szentelte karrierjét, és olyan filmeken dolgozott, mint a Toy Story 3 és a Toy Story 4, ahol a kutyának, Slinkynek kölcsönözte a hangját. De nem ritka, hogy Adam Sandler főszereplésével készülő másik vígjátékokban is feltűnik.

Az elmúlt 20 évben Clark különböző vígjátékklubok stand-up műsoraiban lépett fel, valamint olyan show-műsorokkban is láthatták a nézők, mint a The Tonight Show és több HBO gyártású vígjáték különlegesség.

8. Amy Hill – Sue

A 67 éves Amy Hill amerikai film- és színházszínésznő származását tekintve japán és finn felmenőkkel rendelkezik. Az élő színészi játékokon és előadásokon kívül (amelyek valójában számára a fő tevékenységei voltak, mielőtt belépett Hollywoodba), különféle animációs sorozatokhoz és filmekhez, például a Lilo & Stitchhez is adta a hangját.

9. Pomaika’i Brown – Nick

A most 59 éves Pomaika’i Brown az 50 első randi filmben a különc szakács szerepét alakította. Fő hivatása azonban távol áll ettől , sőt amit azt illeti nem is a színészet világa áll hozzá a legközelebb inkább zenészi munkássága jelentős. Zenei pályafutását már 12 éves korában kezdte az ukulele kiváló játékával.

Jelenleg Brown és felesége, Toni a Hollywood Brown Entertainment nevű saját produkciós céget működteti. Szakterületük a kortárs polinéz zene, televíziós produkciók és élő folklórműsorok gyártása egy nagyon exkluzív ügyfélkör számára.

10. Allen Covert – 10 másodperces Tom

Az 55 éves Allen Covert a való életben nagyon közel áll Adam Sandlerhez . Az egyetemen együtt tanultak és azóta sem váltak külön útjaik egymástól, így már általánossá vált, hogy Covert több produkciójában is megjelenik Adam mellett. Amellett, hogy Covert remek komikus, kiváló forgatókönyvíró és producer is.

Az utóbbi években azonban a a színészt nem sok filmben láthattuk, inkább a háttérben tevékenykedett aktívan, és a színfalak mögött dolgozott Adam Sandler produkciós cégében, a Happy Madisonban.