Rengetegen álmodoznak arról, hogy egy csendes és békés szigeten fogják leélni az életüket. Nos ugyanezt az álmot kergette Marlo Brando színész is, akinek végül sikerült megvalósítania terveit és magában a paradicsomban telepedett le. Egy különleges lagúnába szeretett bele, ami Tahiti szigetétől nem messze található. Ma elkalauzolunk benneteket a “The Brando” szigetre, ami mesés lehetőségeket kínál azok számára, akik szeretnének a legnagyobb luxusban pihenni egy kicsit.

Ez a békés kinézetű sziget, amely délnyugatra fekszik Papeete városától, egykor a világhírű színész Marlon Brando otthona volt. Igaz nem volt 100%-ban az ő tulajdona, mivel csak kölcsönkapta a Francia Polinézia nevű országtól. Harmadik feleségével Taritával ezen a szigeten éltek. Véleményem szerint bárki szívesen élt volna ebben a 13 szigetcsoportból álló lagúnában, ami úgy néz ki, mint maga a paradicsom.

Később a sziget a „The Brando” nevet kapta, majd a színész 50 évet töltött el itt. Eközben a legnagyobb gondossággal ápolták a környezetet. Ezt követően nem csak ő élvezhette a szigettel járó előnyöket, hanem Hollywoodi kollégái is, akiket vendégül látott.

Egyszerűen rajongott Tetiaroa természeti szépségéért. Eltökélt szándéka volt, hogy a sziget élővilága érintetlen maradjon illetve, hogy módot találjon arra, hogyan lehet kutatási és oktatási központot létrehozni. Meg volt győződve, hogy ez a kis atoll valami jót fog elhozni az egész világnak.

“Az elmém másodpercek alatt képes volt lenyugodni, amikor eszembe jutott, hogy a saját dél-tengeri szigetemen ülök.”- Marlon Brando

Brando 12 varázslatos helyet épített a sziget tengerpartja mentén. A színész egyik nagy álma volt, hogy egy luxus nyaraló övezet legyen a szigeten. Most, több mint egy évtizeddel halála után, a “The Brando-t” átvette egy Tahiti székhelyű ingatlanfejlesztő és 2014 júliusában újra megnyitotta kapuit a világ egyik legszebb környezetbarát üdülőhelye.

A 35 luxus villa mellett egy hagyományos polinéz stílusú kezelést nyújtó spa is van, amit az oda látogató turisták nyugodt szível igénybe vehetnek. A “The Brando” egy igazi, önfenntartó luxuskörnyezet, ami tökéletesen tükrözi Brando nézeteit.

A villákat a tengerparttól távolabb építették fel, hogy ne zavarják a tengeri teknősök élőhelyét. A lakosok védelme érdekében a sziget csak az üdülőhely privát repülőjén keresztül érhető el.

Íme, a nyugalom szigete:

Bárki szívesen élne itt akár élete végéig is.

Az egyik luxusvilla csodálatos fürdőszobája.

Megunhatatlan lehet mindennap erre ébredni.

Festeni sem lehetett volna ettől szebb környezetet.

Hogyan juthatunk el oda:

Ha sikeresen földet értünk Tahitin, már csak a Faa’a Nemzetközi Repülőtérre kell eljutnunk, ahol egy speciális repülőre kell felszállnunk, ami 20 perc alatt átvisz bennünket Tetiaroa szigetére.

A szálláshely:

Az egy hálószobás villák éjszakánként 2400 eurótól (kb. 750.000 forinttól) kezdődnek. A három szobás villákért pedig akár 7.200 eurót (kb. 2.243.000 forintot) is elkérhetnek. Az árak azonban mindent magukba foglalnak, beleértve az ételeket és italokat, valamint napi gyógykezelések és szolgáltatások árát is.