A jelen kor legnagyobb sztárjaival kapcsolatban, -legyen szó színészekről, zenészekről vagy sportolókról- a közösségi média térnyerése óta szinte minden nap újabb fotókkal és információkkal gazdagodunk.

Arról azonban csak a legnagyobb rajongóknak és a legközelebbi barátoknak/ismerősöknek van tudomása, hogy miből is lett a cserebogár, avagy, hogy hogyan festettek korunk legismertebb emberei akkor, mikor még egyáltalán nem, vagy csak jóval kevésbé voltak ismertek.

A legtöbb hírességgel kapcsolatban bennünk egy konkrét, stílusszakértők és stylistok által megkreált küllem képe él és kevesen tudjuk, hogyan is néztek ki azokban az időkben, amikor még nem ‘dolgoztak’ megjelenésükön szakemberek tucatjai.

Cikkünkben olyan rég elfeledett fotókat mutatunk be nektek napjaink legnagyobb sztárjairól, amiket valószínűleg még te sem láttál!

1. Jennifer Lopez

2. Robert Downey Jr.

3. Brad Pitt

4. David Beckham

5. Bill Murray

6. Britney Spears

A 90′-es évek végének és a 2000-es évek első felének legnagyobb popcsillaga sajnos napjainkban cseppet sincs jó formában, amire magyarázatot mentális és pszichés problémái adnak.

7. Angelina Jolie

Az baloldali képen Angelina modellkarrierjének szinte első felvétele látható, hiszen mint oly sok színésznő, ő is a modellkedésben látta az első lépcsőfokot a színészkedés felé.

8. Chuck Norris

9. Uma Thurman

10. Keanu Reeves

11. Nicholas Cage

12. Antonio Banderas

13. Rihanna

14. Colin Firth

15. Sarah Jessica Parker

16. Milla Jovovich

17. Johnny Depp

18. Matthew McConaughey

19. Melanie Griffith

20. Jack Nicholson

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!