A Gáspár családon belül a problémák nem új keletűek, a testvérpár már hónapok óta üzenget egymásnak a médiában és a Life Tv által forgatott Van életünk című műsorban is számtalanszor egymásnak feszül az egykoron elválaszthatatlan Gáspár Győző és testvére, Zsolti.

Győzőék azzal vádolják Zsoltit, hogy az eladta a családjukat és titkaikat a hírnév érdekében, Zsolti pedig bár békülne, nem talál hallgató fülekre sem testvérénél, sem annak családjánál.

Zsolti a témával kapcsolatban megszólalt egy neves napilapnak, az ő nézőpontja szerint a kettejük közt zajló botrányokat Győző féltékenysége okozza.
Állítása szerint bátyja nem tudja elviselni, hogy már nem csak ő a Gáspár család egyedüli közszereplője, feleségén és lányán, Evelinen kívül, ma már öccsére, Gáspár Zsoltira is kíváncsiak a tévénézők.

A viharos hétköznapok azonban nem tudják elnyomni a testvéri érzelmeket, az, amikor Győző a LifeTV egyik műsorában öngyilkos gondolatairól vallott, még a bosszús öcs lélegzetét is elállította.

Bár a sajtót többször bejárták az elmúlt években a Gáspár Győző depressziójáról szóló cikkek, kevesen gondolták volna, hogy a probléma még mindig valós.

Természetesen Győző kijelentéseivel kapcsolatban Zsolti is nyilatkozott a Bors című napilapnak, aggodalmai mellett persze sikerült megint pár családi titkot is kifecsegnie:

“Az istenit neki, hát, hogy jöhet ki ilyen egy családfő száján? Mondja meg valaki, hogy nyilatkozhat öngyilkosságról egy édesapa, akinek van két szép lánya, felesége? Mondom én, azok az átkozott gyógyszerek teszik ezt Győzivel” -hadarta dühösen Zsolti, majd próbálta kifejteni, hogy szerinte mi okozhatta azt a lelki törést Győzőben, ami ilyesfajta gondolatokat ébreszthetett benne.

“Nem véletlen, hogy én soha a média közelébe se engedtem a családomat, és nem is fogom. Az én családom ugyanis nem eladó. A bátyám azonban engedte, és tessék, itt az eredménye! Mindegyikük depressziós és gyógyszerfüggő! Nem a felfújt vitákra, meg a lejáratásomra kéne koncentrálniuk, hanem sokkal inkább magukra, és arra, hogy pszichológushoz járjanak, kigyógyuljanak a depressziójukból, hogy végre eldobhassák a gyógyszereket, aztán újra normális életet élhessenek! – a fiatalabbik Gáspár ezen felül ismét nyilvánosan elmondta, hogy részéről nincs harag, bármikor szívesen kibékül testvérével és annak családjával.

Szerinted is ez lehet az oka Győző lelki kálváriájának?
Írd meg a véleményed kommentben!