Idilli szerelemnek tűnt az övék, annak ellenére, hogy többen próbálták tiltani őket egymástól.

A 26 éves Gáspár Evelin és a nála egy évvel idősebb, ma már exbarátja, Gazsi Boldizsár a kirobbant viszályok ellenére is azt állítja, hogy nagy szerelem volt az övék.

Az egyik hazai napilapnak például így nyilatkozott Evelin:
“Szerettem ezt a fiút, tiszta szívemből. Nem hallgattam senkire, nem számított sem rang, sem pénz, a lelke csodálatos volt, amikor együtt voltunk, minden jó volt!”

De a fiú is hasonló érzelmeket idéz fel a kapcsolatuk megromlása előtti időkből:
“Tiszta szerelemmel szerettük egymást!”- mondta Boldizsár, ám a történet nem a legörömtelibben folytatódott.

A fiú így folytatta nyilatkozatát:
“Két hónappal ezelőtt Evelin a legnagyobb meglepetésemre azt nyilatkozta, hogy már nem vagyunk együtt. (…) De most vasárnap még együtt voltunk 3 órát. Szerelmeskedtünk, majd sírt, hogy nem akar nélkülem élni, én pedig vigasztaltam.. “

Boldizsár elmondása szerint az esetet követő nap egy hipermarketbe betérve egy ismerőse azzal fogadta, hogy a legnagyobbik Gáspár lány csalja őt, méghozzá nem is akárkivel!

A közeli ismerős azt mondta a fiúnak, hogy a saját unokatestvérével csalja őt szerelme, aki ezt hallva óriási haragra gerjedt, hiszen ekkor realizálódott benne, hogy ő is emlékszik olyan momentumokra, melyek a két fél között többet sejtettek, mint barátság…később azt állította, látta is őket együtt.

A fiú ezt követően bosszúból teleposztolta a közösségi médiát Evelin intim fotóival, ami a másik félnél -jogosan- teljesen kiverte a biztosítékot.

A képek és személyes üzenetek ugyan csak rövid ideig voltak megtekinthetőek, mivel Boldizsár azt kisvártatva törölte őket, Evelin teljesen kiborult és reagált az őt ért vádakra!

A lány szemszögéből így fest a történet:
” (Boldizsárnak) Volt egy-két húzása, ami nagyon nem tetszett, ezért közöltem vele, hogy köztünk vége van. Ezt viszont nem volt hajlandó tudomásul venni. Ostromolt, mindig visszasírta magát, majd öngyilkossággal fenyegetőzött és érzelmileg zsarolt. Egészen hétfő estig abban a hitben éltem, hogy végre felfogta, hogy köztünk vége – mondta el a telefonbeszélgetés során Evelin, akit a sírás kerülgetett.

Majd így folytatta: “Megaláz ország-világ előtt az emberi mivoltomban, nőiességemben? Hogy leszek képes ezek után bárkiben megbízni? A sunyiban elkapott ruhátlan fotóimon csámcsognak vadidegen emberek? Elmondani nem tudom, hogyan érzem most magam”

Ezt követően hozzátette még azt is, hogy a fiú apja tegnap halálosan megfenyegetett őt telefonon keresztül. Szó szerint ezt mondta a lánynak: “Ha nem kérsz bocsánatot a fiamtól, tönkreteszem az életedet. Ha a fiamnak bármilyen baja lesz, ha beveszi a gyógyszert, vagy drogozik, levágom a fejedet.”

A fiú azonban azt állítja, őket fenyegették meg és értéktárgyaikban még a hétfői napon kárt tettek az elkövetők ellen.

A zaklatás vádjára így reagált Boldizsár:
“Azt mondták, hogy az enyingiek majd kinyírnak engem és a családom. Hétfő este jöttek is ismeretlenek, betörték a kocsink ablakát, a bejárati ajtót, a ház üvegeit… Kihívtuk a rendőrséget, feljelentést tettünk. Azt ígérték, el fognak tüntetni engem… Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak békén!” – fakadt ki a fiú.

Itt tartunk most. Mindkét fél azt állítja, megzsarolták, Evelin tagadja a megcsalást és azt állítja zaklatás áldozata .

Vajon hová fajul még ez a ‘háború’?
Neked mi a véleményed az esetről?
Írd meg nekünk kommentben!