Sebestyén Balázs egy eléggé sokoldalú celebünk. Talán az egyik legismertebb. Érdekes, hogy nem igazán jár celebbulikba, csillogó partikra, rendezvényekre. Legfeljebb akkor, ha valamilyen elismerést vagy díjat kell átvennie. Ezekre az eseményekre is legtöbbször egyedül megy. A Facebook oldalán is ritkán posztol személyes dolgokat. Legalábbis, ami a családját illeti. Sokáig azt sem tudtuk, hogy néz ki a felesége.

Nem feltétlenül baj, ha egy celeb kizárja a külvilágot és a rajongóit a magánéletéből. Nem kell egy saját reality showt megélni, hiszen ez az oka, hogy a celeb-párok szétmennek. Nem mindenki bírja a rajongók és a nyilvánosság generálta nyomást.

Ettől függetlenül néha-néha fellelni Balázsról valami érdekes, izgalmas fotót, vagy információt. Legutóbb a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, ami egy régi újságcikkből való. Ez a Z+ zenecsatorna indulásakor lett lehozva. Ennek pedig már 24 éve. Atya ég! Leírni is szörnyű, hogy mennyi év telt el azóta.

Balázs húszévesen cseppent a médiába. Egy ismerőse javaslatára ment a Z+ zenei csatorna műsorvezető válogatására, ahol felvették. A Megálló című kívánságműsor vezetését kapta feladatául. Ezek után egyre több műsorban szerepelt. Vezette a Kísértést, a Kész átverést majd a Balázs show műsorvezetője lett.

Manapság az egyik leghíresebb magyar celebként van nyilvántartva. A családját továbbra is védi a nyilvánosság elől. 2009 óta nős. Párja Horváth Viktória. Két gyermekük született. Benedek 2009-ben és Noel 2014-ben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!