A csók nagyon fontos szerepet játszik egy párkapcsolatban, melynek több jelentése is lehet. Nem mindegy, hogy mi emberek hogyan csókoljuk meg a partnerünket. A gyengéd csók azt jelenti, hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában, a Pókember csók pedig, hogy szerettek spontán dolgokat csinálni. Ha neked van egyfajta csókod, amit rendszeresen adsz párodnak, akkor ideje, hogy megtudd mit is jelent valójában. Mostani posztunkban 7 fajta csókot szedtünk össze, melyek érdekes tényeket mutatnak be.

1, Finom, gyengéd csók

Ez egy olyan gesztus, melyben megmutatkozik, hogy két fél mennyire közel áll egymáshoz, mennyire jól érzik magukat egymás társaságában és a kapcsolatban. Azok az emberek, akik ezt a típusú csókot részesítik előnyben szeretik ugratni és cukkolni partnerüket. Az ilyen emberek vágynak a fizikai együttlétre.

2, Arcpuszi

Amennyiben a párod gyakran ad neked arcra puszit, akkor a kapcsolatotok stabil lábakon áll. Ezzel megmutatjátok egymásnak, hogy milyen vonzalmat éreztek egymás iránt. Nem utolsó sorban ez a puszi annak a jele is, hogy a kapcsolatotokban jelen van a barátság is.

3, Pókember csók

A Pókember című filmben volt egy ikonikus pillanat, mikor MJ. megcsókolta a fejjel lefelé lógó Pókembert a zuhogó esőben. Ez a fajta csók mindenki tetszését elnyerte, ám be kell vallani, hogy meglehetősen praktikátlan, hisz pontosan ilyen pózban kellene feküdni, lógni, ülni ahhoz, hogy valaki ezt meg tudja csinálni. Ám akik mégis előnyben részesítik azok nagyon szeretik a spontaneitást és az improvizálást.

4, Angyal csók

Ha azon kapod magad, hogy a partnered megcsókolja a csukott szemhéjad, akkor valójában angyalcsókkal illetett. Ez egy olyan csókfajta, mely az intenzív szeretetet szimbolizálja, valamint a békét és a biztonságot. Ha ezt a típusú csókot sokszor alkalmazod, akkor az azt jelenti, hogy mély érzelmeket érzel kedvesed iránt.

5, Szájra puszi

Annak ellenére, hogy ez a csók egyszerűnek és ártatlannak tűnik, valójában szuper romantikus is. Több mindent ki tudsz általa fejezni például üdvözlést, elköszönést. Amikor egy új kapcsolat elején jársz akkor ez a csók tökéletesen fel tudja tárni mindazt, amit a partner iránt érzel. Ha napi szinten adsz szerelmednek ilyen puszit, akkor szereted szórakoztatóan élni a mindennapjaidat.

6, Zárt ajkakkal való csókolózás

Ez a csók nagyban hasonlít a szájra puszira, csak hosszabb ideig tart. Ez a csókolózási stílus azt jelezheti, hogy a kapcsolatban vannak nehézségek. A csukott szájú csók annak a jele is, hogy nem feltétlenül érzed azt a kapcsolatban, amit a legelején. Ennek tükrében ez egy érzelmi akadályként is funkcionál. Ha nem vagy biztos az érzelmeidben mindenképp beszélj a pároddal és próbáljátok megoldani a dolgokat.

7, Francia csók

Mindenki ezt a fajta csókot szeretné megtapasztalni élete során, hisz ebben minden benne van, ami a szerelemhez és szenvedélyhez köthető. Érzékiséget, vágyat és romantikát fejez ki, ami izgalommal tölt el téged és partneredet is. Ez a csók megmutatja, hogy mennyi fizikai vonzalom van jelen a kapcsolatban. Ha sokszor csináljátok, akkor az egy mélyebb, stabilabb kapcsolathoz vezethet.

Ti, hogy szoktatok csókolózni?