Amikor egy párnak gyermeke születik, az örömük egyszerűen felbecsülhetetlen. Tapasztalatok alapján, ha kisfiú érkezik a családba ő édesanyjához fog húzni jobban, míg ha kislány érkezik ő édesapjához. Nem tudjuk, hogy ez miért történik, de míg a fiúknak anyjuk lesz a legjobb barátja addig a leányoknak édesapjuk. A kislányok hősként tekintenek rá az apukájukra, számukra ő a legügyesebb és legerősebb ember a világon, aki minden zsiványságban benne van. Ő az, aki elbeszélget a fiúkkal, hogy tartsák tiszteletben kislányukat, hiszen ő apa szeme fénye, mert ha nem akkor irgum-burgrum lesz.

Mai cikkünkben elhoztunk néhány képet és tényt, amit a lány gyermekek éreznek apjukkal szemben. A könnyes szem garantált lesz, ha végigolvasod és végignézed a képeket.

Egy édesapa mindig úriember módjára viselkedik szeretett hercegnőjével, mindegy hány éves, akkor is úgy tisztelik és szeretik őket, mint a felnőtt nőket.

Az édesapák a legerősebb emberek kislányaik számára. Ő az, aki mindentől óvja, félti és ha elfárad a hosszú sétálásban, akkor képes hazáig cipelni, mindegy milyen messze van a ház.

Őket nem zavarja, ha hatalmas kupi lesz a házban, mert csak az számít nekik, hogy lányuk jól érezze magát közben. A rendrakás már az ő dolga, amit egyáltalán nem bán, ha láthatja a boldogságot a kis arcán.

Az édesapák nagyon kreatív emberek. Ők azok, akiknek muszáj megtanulni fonni, kreppelni, lófarkat csinálni és kifésülni a nagy loboncot hajmosás után. Ez persze mind móka és kacagással jár, hiszen kezdetben még nem olyan ügyesek, de a találékonyságukkal bármit megoldanak.

A kicsiknek a legbiztonságosabb hely az édesapjuk karjaiban van, mert tudják, hogy ott senki és semmi nem bánthatja őket. Olyan, mint egy pajzs, ami minden gonosz erő ellen megvéd.

Nem kell manikűröst, pedikűröst keresni, hiszen ők a legjobbak a szakmában. Mindegy hányszor kell megcsinálni, ők boldogan teljesítik lányaik kívánságait.

Mindegy, hogy fáradt, kimerült, vagy morcos, amikor ránéz kislányára, se perc alatt eltűnnek a feje fölül a csúnya felhők, szívébe boldogság és nyugalom költözik, ami a legjobb érzés a világon. Ilyenkor bármit képes neki megtenni.

Az apukákkal nagyon érdekes az élet, velük a legjobb rajzolni és színezni. Ők azok, akik maximálisan lefoglalják a gyermeket. Ha baj van egy pillantás alatt megnyugtatják szeretett kislányukat.

Amikor az édesapa szerető karjaiban van, úgy érzik, mintha minden megszűnne körülöttük, megállna az idő és nem marad más csak a tiszta szeretet és a gondoskodás.

Ő velük a legviccesebb játszani és bunyózni. Képesek eljátszani, hogy lányaik sokkal erősebbek, mint ő és pillanatok alatt leterítik a földre. Persze a lányoknak ez nagyon tetszik és ezzel az érzéssel nem bírnak betelni.

Az apukák olyan dolgokra is megtanítanak, amire az anyukák nem. Például, hogy hogyan kell az elektronikai eszközöket használni. Az csudijó, mikor apával együtt tehetik mindezt.

Az édesapák tudják, hogyan kell igazi jókedvet varázsolni a játszótérre. Velük még a mérleghintázás is jobb, mint bárki mással.

Mint mondtuk ők a lányok legnagyobb hősei, akik ott vannak a bajban és megvédik bármilyen gonosztevővel szemben. Nincs is viccesebb egy olyan Halloween-nál, mikor édesapád valóban szuperhősnek öltözik be, te pedig gonosznak. Na apa ilyenkor mit tenne?