Az asztrológia tudománya olyan terület, amely évezredek óta kíséri és látja el jótanácsokkal és iránymutatással az emberiséget.

Lehetséges volna , hogy a rossz feleségek nagy része egy azon sajátos csillagjegy alatt születtek ? Az asztrológusok szerint igen !

Hogy megtudd közéjük tartozol-e görgess lejjebb !


A legtöbb asztrológus szerint a horoszkópokat minden személyre szabottan kell létrehozni, és nem érdemes általánosítani. Annyi azonban bizonyos , hogy a különböző csillagjegyek rendelkeznek olyan közös tulajdonságokkal, amelyek a többségre érvényesek és amelyek erőteljes befolyással lehetnek olyan jelentős életeseményekre mint a házasság.

Tehát melyek azok a jegyek , amelyek a legrosszabb feleség alapanyagok?

Szűz

A szűz feleség körül mindig valami felhajtás. Valamivel mindig elégedetlen és valamiért mindig panaszkodik. Bár időről időre megpróbál a tökéletes partner szerepében tetszelegni előbb utóbb újra talál okot arra, hogy nyafogjon. Ezenkívül pedig a szűz feleség általában nagyon gyanakvó és bizalmatlan. Minden lépését szemmel tartja kedvesének és léptem nyomon hűtlenséggel vádolja.

Skorpió

Aki skorpió feleségét választ annak vállalnia kell a veszekedések és vitáktól hangos házaséletet. A házasságban ennek a csillagjegynek szülöttei szeretik átvenni a vezető szerepet és nehezen viselik ha nem járhatják a saját útjukat.

Kos

Első pillantásra ideális társnak tűnhet, azonban idővel elvárásai olyan hatalmasra nőnek , hogy szinte lehetetlen felérni hozzájuk. Nehezen viselik az unalmat, ezért érdemes lemondani a kényelmesen és nyugodtan pihenéssel töltött heverészésről. Imád uralkodni, és nem fél a veszekedéstől. Mindig minden vitát neki kell megnyernie.

Vízöntő

A Vízöntő feleséggel megáldott uraknak érdemes felkészülni kedvesük sokszor kiszámíthatatlan viselkedésére. A Vízöntő hölgy annyira szereti a szabadságát , hogy minden megszelídítési kísérlet kudarccal végződik, és az asszony menekülésbe kezd. Utálja, amikor valaki megpróbálja megváltoztatni vagy ráerőltetni az elképzeléseit, a saját szabályai szerint szeretné élni az életét.