Nagyon sokan elhiszik, hogy azok az emberek, akik mindig mosolyognak, kedves, segítőkészek, empatikusak, azok valóban ilyenek és egy csepp rosszindulat sincs bennük. Nos ezt hívják színészkedésnek. Nem egy és nem kettő olyan ember van, aki csak érdekből viselkedik így. Annak érdekében, hogy a saját malmára hajtsa a vizet bármit képes megtenni. Egy tanulmány szerint a saját párunkat kb 3-4 év alatt ismerjük ki teljesen, gondoljunk csak bele, hogy akkor egy ismerőst, akit ritkán látunk mennyi idő alatt lehet kiismerni. Annak ellenére, hogy sokan nem hisznek az ezotériában, a csillagjegyek bizony nagyon-nagyon sokat elmondhatnak egy emberről, ugyanis minden jegynek megvan a maga kis védjegye, ami a legtöbb esetben be is szokott jönni.

A mostani posztunkban 3 olyan csillagjegyet szedtünk össze, akikkel bizony vigyázni kell, mert sosem tudhatod, hogy mikor fordul 180 fokos fordulatot a viselkedése.

1, Ikrek

Az ikrek jegy női szülöttjeivel nagyon óvatosa és finoman kell bánni, ugyanis kettős személyisége van. Nem véletlenül híják ikreknek, ugyanis egyik pillanatban ezt az oldalát ám a következőben a másikat mutatja. Soha nem lehet tudni, hogy most épp melyik is van előtérbe, ezért nagyon kell ügyelni arra, mit is mondunk. Mivel nagyon tehetséges színész, így bármit képes eljátszani még az is ha szomorú. Úgy csűri-csavarja a dolgokat, míg végül eléri a valódi célját.

2, Skorpió

A Skorpió jegyben született emberek olyanok, akár az időjárás, vagyis kiszámíthatatlanok. Ez az a jegy, aki bármit képes megtenni azért, hogy elérje céljait. Attól sem riad vissza, ha ezért emberek lelkébe kell belegázolnia. Ezzel a jeggyel is csínján kell bánni, mert sosem tudhatod, mit gondol valóban és mikor beszél csak érdekből. Ha szüksége van rá azért, hogy megvalósítsa a terveit, akkor nagyon kedves, mézes-mázas a viselkedése. Miután elérte azt, úgy elhajít magától, mint egy használt rongyot.

3, Halak

A Halakról általában azt mondják, hogy nagyon kedves személyek, akik a légynek sem tudnának ártani. Nos, az ártatlan, angyali pofi mögött bizony néha maga az ördög lapulhat. Mindent megtesz azért, hogy belopja magát a szívedbe, majd mikor már elnyerte a bizalmad, felhasznál önnön céljaira. Gondolj csak bele, ki ne akarna segíteni egy olyan emberen, aki mindig mosolyog és úgy tesz, mintha érdekelnéd. Ha nem figyelsz, akkor csúnyán kihasználhat.

Te beletartozol, a három jegybe? Ha nem akkor valamelyik rokonod, barátod esetleg a párod igen?