A mai rohanó világban már nem annyira nehéz felidegesíteni valakit, hiszen a sok stressz és kimerültség pattanásig feszült helyzeteket eredményezhet. Bizonyára te is jártál már úgy, hogy kimondtad hangosan, az élet mennyire igazságtalan. Nyilván sokan ki szeretnék ezt védeni, ám az élet ezt nem hagyja. Mindig voltak, mindig vannak és lesznek is olyan helyzetek, amikről azt fogjuk gondolni, hogy nem igazságos, például, elhagyod a kedvenc fülesedről a gumit, az automata hiányos szendvicset ad ki, és a férfiaknak van, hogy nagyobb idomaik vannak, mint a nőnek. A mai cikkünkben bemutatjuk nektek 15 kép formájában, hogy az élet mennyire unfair játékot űz velünk.

1, Amikor már kiesik a szemed az éhségtől és veszel az automatából egy nagyon ínycsiklandozónak tűnő szendvicset, de rájössz, hogy nem minden olyan, mint amilyennek látszik.

2, Ez a hölgy a 100. születésnapját töltötte be, ám mosolya egyáltalán nem őszinte, hiszen az ajándékba kapott Legora az van feltüntetve, hogy 4-től 99 éves korig. Ki az a szörnyeteg, aki szerint 100 éves kor után nem szabad vele játszani.

3, A biztonsági övvel mindig akkor történnek ilyen jellegű problémák, mikor sietnél valahova, például dolgozni, vagy a gyerekért az oviba, esetleg orvoshoz.

4, Akadnak olyan csomagolások, amik elsőre egyáltalán nem akarják megadni magukat. Veletek is történt már hasonló?

5, Bizony, ha tetszik, ha nem nemcsak az embereket éri igazságtalanság, hanem az állatokat is. Nézzétek azt a szomorú szemet.

6, Besétáltam ebbe a cukrászdába és szerettem volna venni egy sütit a pultban láthatók valamelyikéből. Az eladó azt mondta, hogy ezek csak mintadarabok. Hát nem igazságtalan az élet?

7, Nem tudjuk, hogy isten mi alapján döntötte el, hogy kinek jár nagyobb és kinek jár kisebb, de megoldhatta volna, hogy mindenkinek egységes méret legyen.

8, Nincs is annál rosszabb, mint mikor egy nagyobb utazás előtt állsz és csak a vonaton, repülőn, buszon veszed észre, hogy nincs meg a fülesed gumija.

9, Kell ennél több ahhoz, hogy valaki nagy WC után teljesen el legyen kámpicsorodva?

10, Gyerekként nincs is elszomorítóbb pillanat, mint mikor a dobozos üdítőhöz olyan szívószálat adnak, ami lyukas.

11, A boltban olyan jól nézett ki ez a kilós vekni, gondoltam hazajövök és jól belakmározom belőle. Félbevágásnál jöttem rá, hogy a fele nem más, mint levegő.

12, Amikor sietnél valahova, de ki kell várnod, míg az egyik kamion megelőzi a másikat.

13, Vettem egy óriás Kit-Katet az automatában, erre kiderült, hogy a legjobb része hiányzik belőle.

14, Erre szokták azt mondani, hogy az élet nem fair.

15, Végezhettek volna a tolvajok ennél alaposabb és precízebb munkát is.

 Te jártál már így? Írd meg nekünk kommentben.