Köztudott, hogy a divatot szinte senki sem tudja követni, hiszen gyakorlatilag minden egyes nap változik. Persze sokan megpróbálják felvenni vele a lépést, de ez szinte lehetetlen. Ám nemcsak az az oka, hogy gyorsan változik, hanem az is, hogy néha iszonyú idétlen ruhadarabok kerülnek a boltok és butikok polcaira, akasztóira, ami láttán szinte nincs is kedvünk vásárolni. Egyeseknek sajnos nincs sok érzéke a divathoz, fogalmuk sincs, hogy mit mivel jó felvenni. A mai cikkünkben viszont egy nagyon érdekes történetre bukkantunk, aminek az öltözködéshez van köze.

 

Cikkünk főszereplője, Thea egy fiatal lány, aki regisztrált a Tinder nevű társkereső oldalra, hátha egy nap rálel az igaz szerelem. A lányt, egy bizonyos Gerorge-al társította össze az applikáció, majd beszélgetésbe elegyedtek. Thea a profilképén egy szolid és visszafogott mályva színű csipkés ruhában áll és egy borítéktáskát szorongat a kezében.

A férfi, elég keménykezűen bánt Theaval, ugyanis a legelső alkalommal már megsértette őt. Kifejtette véleményét azzal a ruhával kapcsolatban, amiben a profilképén szerepel. A következőket vágta a lány fejéhez:

“Nem fogok hazudni, ez a ruha a képen nagyon ízléstelen. Remélem, segítettem”

Thea teljesen lefagyott a történtek után, nagyon bántotta a dolog ezért megkérdezte, hogy ezt mégis, hogyan érti.  Ezek után a srác bővebben kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban. Elmondta neki, hogy nagyon ronda ez a ruha rajta, olyan mintha egy turkálóból szedte volna. Ezek után pedig azzal a javaslattal állt elő Theanak, hogy nőjön fel és válasszon magának megfelelő ruhadarabokat.

Természetesen a történteket Thea kiposztolta Twitterre, ahol több komment is érkezett. Köztük volt az ASOS márka képviselője is, akik ezek után kapcsolatba léptek a lánnyal. Ennek a kis incidensnek a vége az lett, hogy a márka a webshopjukban a modelljük képei mellett Thea fényképét is berakták.

A márka ezt megosztotta Twitteren és azt a szöveget írta a videó alá, hogy “húzd jobbra, ha meg akarod nézni, ki nevet a végén”

A legtöbb komment arról szólt, hogy mennyire egyetértenek azzal a megmozdulással, amit a cég tett.

“Csodálatos, és tényleg elképesztő látni, hogy a ruha, hogy is néz ki egy valódi nőn” – jegyezte meg az egyik kommentelő.

“Az eredeti képek alapján nem vettem volna meg a ruhát, de Thea képét látva megrendeltem!” – fűzte hozzá egy másik illető.

Te mit gondolsz szerinted is jó döntés volt ez a cég részéről? Mit üzennél a srácnak, aki megbántotta a lányt?