Levente és anyukája, Niki január 15-én ültek be vizsgázni.

A szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központban csaknem 1800 hallgató ad számot a tudásáról, beleértve a levelezőn tanuló diákokat is. A központ beszámolója szerint idén olyan is akadt, aki babájával az ölében teljesítette a szigorlatot.

A posztban úgy fogalmaztak, hogy a kisfiú, Levente “szinte már rutinos egyetemista”, ugyanis édesanyja már az őszi félévben is magával vitte őt az órákra.

“Levente talán már kiérdemelné a tiszteletbeli egyetemista címet, hiszen édesanyja az őszi félévben magával hozta az órákra” – írta az egyetem.

A kisfiú rendkívül fegyelmezetten viselkedett, ameddig anyukája, Niki, a német szigorlatát írta, addig Levente is csendben tanulmányozta a papírlapot.

“A kisfiú fegyelmezetten viselkedett a vizsga ideje alatt is: amíg Niki írt, általában behatóan tanulmányozta a feladatlapot. Ezen kívül Levente figyelmét főleg a helyiség lámpáinak fénye kötötte le. Úgy tűnt, egyenesen ellenállhatatlannak tartja – mint ahogy őt, a körülötte megforduló felnőttek; fényt hozott az életükbe ezen a szürke, ködös januári napon” – írta a poszt szerzője.

Az ELTE hatalmas figyelmet fordít az oktatás hallgatói véleményezésére. A diákoknak január 31-ig van lehetősége arra, hogy kitöltsék az Oktatás Hallgatói Véleményezése elnevezésű kérdőíveket.