Hétfő este indult Friderikusz Sándor új műsorának második évada. Az “Életünk története” című műsorban párokat hívnak meg, majd maszkírozzák el őket pár évtizeddel. A legutóbbi szereplők Istenes Bence és Csobot Adél voltak. A pár 33 és 26 évesek és 30 majd 60 évet öregítettek rajtuk a maszkmesterek.

Csobot Adél és Istenes Bence a 2012-es X-faktornak köszönhetik azt, hogy egy párt alkotnak. Adél mint versenyző, Bence mint műsorvezető volt jelen a műsorban. Összejöttek és eltelt azóta 8 év. Hogy alakult a kapcsolatuk? Két gyermekük született Nátán és Ádin. Az érkezésükkel stabilizálódott a kapcsolatuk, de Adél már nem egyszer bevallotta, hogy úgy érzi szeretik egymást, mégsem tudják folytatni a kapcsolatot.

“A mai napig nagyon sok mindenben értünk egyet. Sok a hasonlóság. Mindenki azt gondolja rólunk, hogy egyformák vagyunk és összeillünk. Mindeközben olyan szintű ellentétek vannak köztünk gondolkodásban, véleményben, ami megkérdőjelezi az egész kapcsolatunk értelmét.”

“De mégis együtt vagyunk, és sokszor érzem úgy, hogy igen…mi összeillünk egymással. Ezek az ellentétek inkább tanítások, mi azért jöttünk össze, hogy megtanítsuk egymást bizonyos dolgokra” – mesélte Bence

“Nyolc év alatt jutottunk el odáig, hogy abszolút érezzük és megértjük a másikat. Néha elég egy tekintet, egy pillantás és tudom, hogy mit gondol. Ez persze fordítva is igaz. Rengeteg köztünk az ellentét, és sokszor nem értünk egyet bizonyos dolgokba.” – mesélte Adél

“Talán most vagyunk a legtávolabb egymástól a kapcsolatunkban. Eljutottunk egy olyan pontra, amikor nagyon sok kérdést teszünk fel saját magunknak. Olyan, mintha nagyon máshol lennénk. Lehet az életkorunkból, lehet, hogy az élethelyzetekből adódik.” – vallotta be Bence

Az egyik legfőbb gond szerintük a kétlakiság. Az elmúlt három évben hol Magyarországon, hol Németországban élnek és nem értenek egyet abban, hogy a gyerekek számára melyik ország lenne a megfelelőbb.

Adél az “öregítős” műsorban még az is elmondta, hogy “Én tényleg hiszek benne, hogy mi egymásnak lettünk teremtve. Hogy lesz-e szünet a kapcsolatunkban, vagy lesz-e másik felesége vagy nekem férjem még nem tudhatom. Mi együtt működünk jól. Amikor minden oké köztünk, az valami nagyon különlegesen jó.”

Erre Friderikusz Sándor megkérdezte, hogy a jövőben beleférnek-e a kapcsolatukba az esetleges érzelmi és testi kilengések.

“Őszinte leszek. Azt gondolom, hogy lesznek és csak abban tudok bízni, hogy okosak leszünk és amikor eljutunk arra a pontra, akkor észnél maradunk és azt választjuk, hogy együtt megyünk tovább.” – mondta Adél

A műsor szakemberei először 30 évet öregítettek. Mindkét híresség megkönnyezte azt, amit látott.

Adél úgy vélekedett, hogy “Remélem ő marad mellettem, de ki tudja? Nem tudom! Nem tudom, mi lesz velünk, de ha igazán őszinte akarok lenni, akkor nem szeretném most tudni”

“Biztos, hogy jelen leszünk egymás életében, hiszen van két gyerekünk. Ez egy örökké tartó kötelék kettőnk között.” -mondta erre a párja.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!