Paul Buscato, fotós Spanyolországban látta meg a napvilágot. Jelenleg Norvégiában él és fotósorozatokat készít az emberek mindennapjaiból. A legfontosabb részlet pedig az, hogy Paul minden egyes felvétele a legtökéletesebb pillanatban készül.

Buscato saját weboldalán mondta el, hogy munkája során nem választ témákat, nem jelöl meg semmilyen irányt. “Ez egy játék nekem és a város az én játszóterem. Falakat építünk azért, hogy erősebbek, komolyabbak legyünk és felnőttnek tűnjünk. Így viszont elhagyjuk azt a részünket, ami gyerekké tett bennünket. Azt a részt, ami hátsó udvarunkat csodaországgá, a fát pedig erőddé változtatta. Ez az a képesség, aminek köszönhetően egy gyermek szemével láthatom a világot, az embereket. Ez az alapvető része a munkámnak.”

Paul fotói egészen egyszerűen élnek és megragadják a pillanat szépségét. A művész New York és London utcáin dolgozott. Cikkünk fotói pusztán csak néhány a tengerben. Abban a tengerben, amelyből kedvünkre válogathatunk. Íme a hihetetlen és elképesztő fotók, amik után te is láthatod a világ és mindennapi életünk játékos oldalát.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.