Az emberek nagy része egy bizonyos idő után képes felülemelkedni a problémáin. Sajnos ezzel nem mindenki van így. Három csillagjegy szülöttére bizony kemény idők várnak.

Az idei év második hónapja három csillagjegy számára különösen emlékezetes marad, ráadásul nem jó értelemben. “A Merkúr a Halakban jár, a Vénusz pedig a Kosban folytatja égi útját. S ezek a változások valójában mindenkinek nehéz pillanatokat hozhatnak februárban, mert ez a két bolygó ebben a két jegyben nem érzi jól magát” – írták.

Te vajon köztük vagy??

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A Nap az uralkodó bolygód, amely a Vízöntő jegyében jár, így nem érzi magát a legjobban, ezáltal pedig kapcsolataidat is nagyban megnehezíti. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezekből a helyzetekből ne hozhatnád ki a lehető legjobbat. Ez időszak számodra az újragondolásé lesz. Hajlamos vagy mélyebbre tekinteni magadban, illetve nemcsak a külsőségek alapján hozod meg döntéseidet. Februárban olyan összefüggéseket fedezhetsz fel, amelyekről talán még nem is sejtetted, hogy léteznek. Ha végre ki mered mondani azt, amit gondolsz, akkor hatalmas megkönnyebbülést érezhetsz majd. Ettől pedig egyáltalán nem leszel sebezhető, hanem inkább elmélyítheted kapcsolataidat.

Szűz

Kedves Szűz! Nem annyira szörnyű a helyzet, mint azt gondolod, így nem kell aggódnod. Februárban leginkább a jövőd foglalkoztat majd, a hónap második felében pedig már a párkapcsolatod köti le gondolataidat. Pároddal most sokkal könnyebben beszélsz majd a problémáidról. Ha nem akarsz vitákba keveredni, akkor óvatosnak és megfontoltnak kell lenned. Mindig, minden helyzetben gondold át, hogy mit, hogyan és kinek mondasz. Érdemes azt is átgondolnod, hogy mi hátráltat és mi lesz a segítségedre a jövőben. Lehetnek olyan emberek az életedben, akiktől végleg búcsút kell venned. Ha végre elengedsz mindent, amit kell, akkor megkönnyebbülsz és felszabadultnak érzed majd magad.

Nyilas

Kedves Nyilas! Februárban örömben és bánatban bőven lesz részed. A szerelmi életed csupa jót ígér, viszont az élet egyéb területein lesz mit átgondolnod. Mikor találkoztál utoljára a rokonaiddal és a testvéreiddel vagy a barátaiddal? Mikor beszélgettetek utoljára egymással? A válasz nagy valószínűséggel az, hogy nem mostanában. Minél előbb szakíts időt rájuk és vedd fel velük a kapcsolatot. Most a párkapcsolatodból kell erőt gyűjtened, akkor minden könnyebb lesz majd. Igyekezz optimista lenni, rövid időn belül nagyot fordul majd veled a világ.