A mai modern társadalomban és világban egyre nehezebb élete van az embereknek, ugyanis sokkal több stressz és rossz dolgok veszik őket körül, mint évtizedekkel ezelőtt. Tény, hogy annak idején sok háború volt, de most nemcsak bizonyos időszakokban vannak problémák, hanem napi szinten. Sokan gyomorgörccsel mennek dolgozni, vagy pont azzal mennek haza, mert egy olyan partner várja őket, akivel már nem boldogok. Sokan nem bírják sokáig ezt elviselni és úgy döntenek itt az ideje a változásnak. A legtöbben ekkor fogynak le, ekkor simulnak ki, ekkor szépülnek meg és így tovább. A változás nem feltétlenül rossz dolog, bár sokan nem szeretik, mert ahhoz ki kell lépni a komfort zónából. A mai cikkünk főszereplői pontosan ezt tették és mindenkit erre buzdítanak, mert életük sokkal jobbá vált általa.

1, “27 évesen már házas voltam, jó munkám is volt, de valamiért nem éreztem magam teljesnek. Mindenemet eladtam és a feleségemmel együtt elkezdtem járni a világot, majd úgy döntöttünk Goa-ban telepedünk le.”

2, Jen Atkin drasztikusan lefogyott, miután a barátja szakított vele. Ennek eredményeként 2020-ban ő lett Miss Nagy-Britannia.

3, “3 év sportolás után: a bal képen 70 a jobb képen 73 éves vagyok.”

4, Ő Sarah, akinek lánya feltöltötte az internetre édesanyja képét, majd egy kis idő múlva olyan népszerű lett, hogy el tudta indítani saját modell karrierjét.

5, “Sikerült végre valahára lefogynom, s ellátogatnom egy fodrászhoz is. Ennek következtében a megjelenésem változott ám a kommunikációmon dolgozni kellett. Kis idő után már könnyedén ment az ismerkedés, és rájöttem, hogy eddig nem gyűlölni kellett volna magam, hanem tenni a változásért.

6, “Sikerült végleg megszakítanom a kapcsolatot a volt barátommal, aki mind mentálisan, mind fizikailag tönkretett. Most szabad vagyok és boldog, de szerintem ez látható is a képen.”

7, “A hajam mindig tabu téma volt nálam, de úgy döntöttem, hogy levágatom és más színűre festetem. Soha nem tetszett még annyira, mint most.”

8, “11 hónappal ezelőtt mindenemet eladtam, otthagytam a munkám és vettem egy vitorláshajót és bejártam vele az egész világot. És most itt vagyok, bejártam 323 nap alatt 10 000 mérföldet.”

9, “Műtét előtt és után. Több barátom is volt, akik nem ismertek fel, viszont ezután egyre többször akartak velem találkozni.”

10, “Ma volt az első otthon töltött napom miután a tegnapi napon felmondtam a toxikus légkörű munkahelyemen. A szokásos 4-5 pánikroham helyett csak 1 volt. Hosszú ideje nem voltam ennyire boldog mint most.”

11, “Majdnem 50 kilogrammot adtam le és így változott meg az arcom.”

12, “Egy évvel ezelőtt hagytam ott a munkám és szó szerint egy álmom vált valóra, ugyanis az egyik játékbolt, az általam fejlesztett játékot árulja.”

13, “Egyik nap eldöntöttem, hogy életmódot fogok váltani és így is lett. Egészségesebben étkeztem és eljártam edzeni.”

14, “Meg akartam kérni a barátnőm kezét, ám ő úgy döntött, hogy még előtte szakít velem. Úgy döntöttem, megváltoztatom az életem: előléptettek a munkahelyemen, megismertem egy új lányt és most veszem meg életem első lakását.”

15, “A férjem mindig is nagyon félt a kutyáktól és soha nem gondolta, hogy majd pont neki lesz egy. Sikerült meggyőzni őt, hogy igenis jót fog tenni és itt van az eredmény.”

16, “Sikerült végre lefogynom és megtanulnom sminkelni. Elkezdtem olyan ruhákba járni, amik az alakomhoz is jól mennek, és most boldogabb vagyok, mint valaha.”

17, “Ez a kis fickó megváltoztatta az életem. Poszttraumás stressz szindrómában szenvedek és amint elkezd dorombolni, elmúlik a félelmem is.”

18, “Szeretem ezt a képet, mert bemutatja mekkora utat tettem meg 5 év alatt.”

19, “A két kép között 10 hónap telt el. Szinte el sem hiszem, hogy ekkora változáson mentem át.”

20, “Így változott meg az életem babavárás után.”

21, “Ősszel szakítottam a párommal és úgy döntöttem, hogy magamra fogok koncentrálni. Egy idő után szerelmes lettem és a munkahelyen is sokat fejlődtem. Most boldog vagyok.”

22, “Nagyon idegesített, hogy ekkora hasam van, ezért eldöntöttem, hogy változtatok. Az edzés és az egészséges életmód megszállottja lettem és ma már nem csak edzek, hanem oktatok is. Segítek az embereknek, hogy ők is változhassanak.”

23, “Egy mérgező kapcsolatban éltem, amit nem szerettem. Néhány héttel ezelőtt telt be nálam a pohár és szakítottam. Most magamra összpontosítok és így nézek ki:”

24, “Az utóbbi időben egyre többször hallottam azt a mondatot, hogy: “Milyen kimerültnek látszol”. Szerintem csak féltékeny volt ráma nagynéném, mert egyáltalán nem éreztem magam fáradtnak.”

Ti estetek már át hasonló átalakuláson?