Gyerekként az emberek rengeteg dologról álmodoznak például, hogy rendőrök, tűzoltók, balerinák, színésznők lesznek. Néhányuknak sikerül megvalósítani álmaikat, míg mások elbuknak és teljesen más irányba terelődik az életük. Ahhoz, hogy valaki el tudja érni álmait, nagyon sok kitartásra és akaraterőre van szüksége. Persze az sem árt, ha a család és a barátok is támogatják őket, mert így szereznek kellő inspirációt a megvalósításhoz. Ha például neked az a legnagyobb vágyad, hogy lefogyj, vagy épp izmot pakolj magadra, akkor egészségtudatosan kell táplálkozni és rendszeresen kell sportolni. Mai cikkünk főszereplői az élő bizonyítékai annak, hogy soha nem késő nagyot álmodni.

1, A kastélyok rajzolásától a valódi épületek megtervezéséig.

2, 9 hónappal ezelőtt felébredtem az agyi műtétből és lebénultam. Ma súlyokat emelek és magamhoz ölelhetem a gyerekeimet.

3, Ő a gyönyörű nővérem, aki kislányként mindig Belle-nek öltözött a Szépség és a szörnyetegből. Az esküvőjén is neki öltözött be.

4, Ez történik, ha soha nem adod fel az álmaidat.

5, Majdnem 70 kiló leadása után. Azt mondták soha nem fog sikerülni, de én bebizonyítottam, hogy tévednek.

6, A könyvemből webtoon készült és kiállították a Time Square-re.

7, Glen barátom feladta a pénzügyi karrierjét, hogy léggömbművészetbe kezdjen. Mindannyian azt hittük, hogy őrült, de aztán megláttam a munkáját.

8, Apámnak nagyjából 2,5 év kellett, hogy felépüljön a szív és veseelégtelenségéből. Míg lábadozott ezeket saját kezével készítette.

9, 37 kilótól sikerült megszabadulnom és Halloweenre végre a kedvenc karakteremnek öltözhettem be.

10, Apám, nyugdíjas eladó, de soha nem adta fellegnagyobb álmát, ami egy könyv kiadása volt. Büszke vagyok rá, hogy saját szerzeményét tarthatta a kezében.

11, Találkoztam Brie Larsonnal az egyik éjszakai járaton.

12, Ennyit fejlődtem a ceruzarajzolásban 3 év alatt. A bal képen 2014-ben a jobbat pedig 2017-ben készítettem.

13, Barátom nem akart mást, mint egész életében tűzoltó lenni. Álma nemrégiben valóra vált.

14, 10 évvel ezelőtt a szüleim megajándékoztattak egy varrógéppel. A múlt hónapban végeztem divattervezőként az egyetemen.

15, Régen nagyon sok függőségtől szenvedtem, de ma végre tiszta vagyok és sokkal boldogabb mint valaha. Örülök, hogy nem adtam fel fél úton.

16, A bal oldali fotón 45 kiló voltam a jobb oldalin 63. Hihetetlen mekkora különbség van a kettő kép között.

17, Mikor egy álom valóra válik: Végre valahára találkozhattam a tanulóimmal, akikkel eddig csak online beszélgettem.

18, Hosszú hónapok után végre magamhoz ölelhettem a házi kedvencem.

19, 3 év alatt 12 kilót híztam és hála isten jó irányba.

20, Ez a lány mindig is édesapjával szeretett volna dolgozni, és nemrég valóra vált az álma, mert másodpilóta lett az oldalán.