A férfiak néha napján nagyon ki tudják verni a biztosítékot párjuknál, feleségüknél. Vannak olyan napok, mikor az asszonyok megkérik a férjüket bizonyos dolgokra, például szemét levitelére, WC papír kicserélésére, boltban való vásárlásra, esetleg egy nagyon egyszerű gyors tészta elkészítésére, ami összesen 20 percet vesz igénybe. Tény és való, hogy az urak ezt megcsinálják, csak nem mindegy hogyan, ugyanis van, hogy egészen sajátos módon oldják meg a helyzeteket, vagy a kiosztott feladatot szó szerint értelmezik és csinálják meg. Amikor a nők szembesülnek a helyzettel, akkor általában ledöbbennek és kicsit mérgelődnek, de nem tudnak sokáig párjukra haragudni. Mai cikkünkben olyan fotókat hoztunk el, amikkel a férfiak ki tudják kergetni a nőket a világból.

1, A férjem visszarakta a teljesen üres jégkrémes dobozt a fagyasztóba. Nem tudom mit várt, hogy majd belevarázsolódik valami finomság?

2, Megkértem a férjem, hogy vigyázzon a gyerekünkre, amíg elugrok a bankba. Csupán egyetlen órát voltam távol és az alatt ezt csinálta vele.

3, Szépen, illedelmesen megkértem a páromat, hogy hozzon nekem egy kanalat amivel meg tudom keverni az üdítőmet. Erre mit csinál, belenyúl és az ujjával kavarja meg. Most komolyan, hogy igyam meg, ki tudja, mit tapogatott meg előtte.

4, A férjem szabadságon volt és én arra értem haza a munkából, hogy ő a plafonon sétáltatja szegény macskánkat és közben azt énekli, hogy Pókcica, pókcica, nincs is csodásabb egy pókcicánál. Remélem, mihamarabb visszamegy a munkahelyére.

5, A fürdőszobánkban nem volt tükör, és nekem szükségem volt egyre. Megkértem hát a férjemet, hogy tegyen fel nekem egyet. Miért nem lepődök meg azon, hogy úgy rakta, hogy ne lássam benne magamat…

6, A férjem unalmában az összes élelmiszerre és italra szemeket ragasztott, és amikor kinyitottam ez a látvány fogadott. Mivel ennyien figyeltek inkább becsuktam és nem ettem semmit.

7, Szülői értekezletre kellett mennem és megkértem a férjemet, hogy vigye el a lányunkat vásárolni. Azt hiszem soha többet nem fogom őket együtt elengedni.

8, Sütöttem néhány muffint és a férjem úgy gondolta ezt feljogosítja arra, hogy az összeset ily módon kóstolja meg. Ha hazajön lesz egy két keresetlen szavam hozzá.

9, Megkértem a férjem, hogy segítsen becsomagolni a gyerekek ajándékát. Eddig ért el a tudománya. Legközelebb azt hiszem megcsinálom egyedül.

10, Mivel a reggeli órákban pont a mi hálószobánkba süt be a nap, és a férjem nem bírja elviselni új megoldást talált ki ennek a problémának a kiküszöbölésére.

11, Amikor megkéred a párod, hogy hámozza meg a burgonyák felét. Ilyen az, amikor valaki szó szerint értelmez valamit.

12, A párom nagyon vicces ember ezért úgy gondolta majd én is nevetni fogok, ha a zuhanyfüggöny mögé elrejt egy Star Trek figurát. Hát nem így lett. Úgy megijedtem, hogy rémületemben elkezdtem sikoltozni.

13, Már nem egyszer megkértem a férjemet, hogy ne főzzön, mert minden tiszta mocsok lesz utána, amit nekem kell feltakarítanom. Azt hiszi viccelek, ezért minden héten meglep egy vacsorával, ami után órákon át kell suvickolnom a konyhát.

14, A férjem azt mondta, hogy a születésnapom alkalmából meglep egy gyémánt nyaklánccal. Azt hiszem mindkettőnknek más fogalma van a gyémánt nyakláncról.

15, Megkértem a férjem, hogy ne igyon sört, mert fontos vendégeket várok. Mikor hazaértem ez az üveg fogadott a nappaliban. Nem értem miért kell valamit 50-szer elmondani.

(Nem sör)

16, Felhívtam a páromat a munkahelyemről, hogy legyen kedves egy kis tésztát feltenni a tűzhelyre, hogy mire hazaérek már tudjunk vacsorázni. Ő a szó szoros értelemben értette, amiért én a fejemet fogtam.

17, A férjem meg akart lepni, ezért úgy döntött ő csomagol nekem ebédet. Amikor belenéztem a zacskóba ezt láttam.

18, A férjem elment a boltba és felhívott, hogy nekem kell-e valami. Mondtam hozzon hat darab burgonyát. Ezt még 5 és félnek sem mondanám.

19, A férjem folyamatosan így cseréli ki a WC-papír gurigát, mert még ahhoz is lusta, hogy levegye a régit, és feltegye az újat.

Titeket mivel szokott kiborítani a párotok?