Igazság szerint mindegy mennyire voltál jó tanuló a suliban, mindegy hány könyvet, lexikont, enciklopédiát forgattál már a kezedben, ugyanis ezek a könyvek nem tudnak minden információt eltárolni, sőt a megírásuk után történt változások meg már nincsenek is benne, így rengeteg új dolgot figyelhetsz meg a világban. Az internet egy csodálatos dolog, hiszen rengeteg információval találkozhatunk minden egyes nap. Szinte nem is kell keresnünk, mert azok megtalálnak minket és teljesen elkápráztatnak bennünket. Valld be, hogy egyetlen biológiai és állatokkal foglalkozó könyvben sem láttad, hogy néz ki egy páva hátulról. De gyanítjuk azt sem tudod, hogy valójában mekkora híd köti össze Portugáliát Spanyolországgal. A mai cikkünkben ilyen és ehhez hasonló fotókat hoztunk el nektek, melyek nagyon sok ember számára az újdonság erejével fognak hatni.

1, Ha elsőre azt hitted ez egy nagyra nőtt szőlőszem, akkor tévedsz. Ez kérlek az úgynevezett “Valonia ventricosa” vagyis konyhanyelven a világ legnagyobb egysejtűje.

2, Tudjuk elsőre úgy néz ki, mint egy szem, de valójában ez egy kívülről befelé megfagyott víz. Döbbenet nem igaz?

3, Egy egyedül kóborló bárány felhőcske, ami Tajpej felett található.

4, Ez a hatalmas festmény a Mona Lisaval szembeni falon van a Louvreban. Annak ellenére, hogy nem annyira híres, mint Leonardo da Vinci festménye mégis érdekes dolgokat ábrázol.

5, A legtöbb pávát mindig szemből fotózzák, de kérdem én, láttad már valaha őket hátulról?

6, Olaszországban van egy fa, melyből egy másik fa nőtt ki. Ti láttatok már valaha ennél szokatlanabb dolgot?

7, Ez a szép ám annál ritkább virág egy olyan magból nőtt ki, mely 32 ezer éven át jégbe volt fagyva Szibéria területén.

8, Ezen a fotón látható a Föld legeslegrövidebb és legkisebb nemzetközi hídja, mely Portugáliát és Spanyolországot köti össze.

9, Ha mindig is érdekelt, hogy néz ki egy eltávolított végtag röntgenfelvétele, akkor itt az alkalom, hogy megnézd.

10, Minden sofőr figyelmébe ajánljuk, aki szerint nappal, esőben nem kell felkapcsolni a világítást az autón. A kamionsofőrök csupán ennyit látnak a visszapillantó tükörben.

11, Egy palack, melybe egyszerre lehet tárolni ecetet és olajat is. Praktikus ki üveg azt meg kell hagyni.

12, Ezek az eltérő színű madarak egy fajba tartoznak. Ők az indigópintyek, akiknek a nőstényei barna színűek, míg a hímei kék színben pompáznak.

13, India területén található a Föld leghatalmasabb madár szobra, mely mellett az ember ici pici kis lénynek tűnik.

14, Így néz ki egy fa, ha villám csap bele. Szegénynek esélye sem volt.

15, Ti láttatok már valaha virágzó brokkolit? Nyugi mi, sem de ez akármennyire is hihetetlen, de az.

16, Szaúd-Arábia területén van egy hatalmas szikla, mely szó szerint, sőt geometriailag is tökéletesen félbe van vágva.

17, Édesanyám húsvét alkalmából elővette a más 20 éve megfestett tojást, de egy hirtelen mozdulat következtében összetörte azt. Nagyon meglepődtünk mikor láttunk, hogy a sárgája sző szerin meg van kövülve.

18, Japánban lehet olyan előrecsomagolt kenyeret venni, aminek nincs héja, így a gyerekek is megeszik.

Ti milyen furcsaságokat láttatok életetek során?