Semmi sem örömtelibb annál, mint mikor látod kedvenc sorozataid és filmjeid szereplőit, ahogy a való életben is barátokként tekintenek egymásra, sőt inkább családként. Persze a munkák befejeztével a szélrózsa minden irányába mennek és folytatják tovább karrierjüket, de nagyon szép látni, mikor évek múltán is újra összeülnek és ugyanolyan felhőtlen boldogsággal gondolnak egymásra, mint a közös forgatások alatt. A mostani posztunkban 18 filmet és sorozatot hoztunk el nektek, ahol a szereplők igazi családdá kovácsolódtak az éve alatt.

1, A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége

Egy baráti társaság, aki nemcsak Középföldén érezheti jól magát, hanem egy étteremben is. Persze az ott található evőeszközökkel is megpróbálták felvenni a harcot az ellenséggel.

2, Jóbarátok

Jennifer Aniston sokáig nem örvendeztette meg rajongóit magánéletének képeivel, ám amikor nemrégiben beregisztrált az Instagramra, mindenkit teljesen meglepett. Egyik posztjában olyan képet osztott meg, amin az egykori Jóbarátok sorozat szereplői vannak. Ezek után annyian elkezdték követni a színésznőt, hogy az Instagram összeomlott.

3, Bosszúállók: Végtelen háború

Csak egy rakás bosszúálló lazít, mielőtt elmennének és legyőznék a gonosz Thanost.

4, Zöld könyv – Útmutató az élethez

Igaz barátok voltak a képernyőn, szóval miért lenne ez másképp a valóságban?

5, A törvény nevében sorozat (1. évad)

Mivel az egész évad során súlyos bűncselekményekkel foglalkoztak, a duó úgy döntött, hogy kiengedi a fáradt gőzt és megmártóznak valahol a tengerben.

6, Brooklyn Nine-Nine – Nemszázas körzet

Találkozz a Brooklyn Nine-Nine sorozat Nemszázas osztagával, akik igazi népszerűségre tettek szert epizódról-epizódra. Ez a kilenc személy a valóságban is olyan, mint a sorozatban.

7, Azok a 70-es évek show

Mindenki szerette azokat a srácokat, akik a sorozatban szerepeltek és állandóan Eric alagsorában lógtak. Igazi nosztalgikus hangulat keletkezett, mikor Ashton Kutcher Instagramján feltűnt egy kép róla, valamint régi cimboráiról és kollégáiról.

8, 13 okom volt

Mivel ezek a srácok soha nem hagyták el egymást az egész sorozat során, így nem csoda, hogy szoros barátság alakult ki a való életben is.

9, Törtetők

A Törtető fiúk tudják a legjobban, hogyan kell szórakozni a képernyőn és a képernyőn kívül. Például Jeremy Piven, aki Ari Gold-ot alakította a sorozatban sokkal jobban néz ki az alábbi fotón, mint a sorozatban. De ez az összes szereplőről ugyanúgy elmondható.

10, Pókember: Hazatérés

Úgy tűnik, hogy a Peter Parkert alakító Tom Holland, még a valóságban sem kerülheti el azt a tényt, hogy Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Happy Hogan (Jon Favreau) igazi barátok és Jon mindent megtesz barátjáért Robert-ért.

11, Az Igazság Ligája

Bizony mind örülünk, hogy nemcsak a Marvel Univerzum szuperhősei alkotnak egy nagy boldog társaságot, hanem a DC szuperhősei is, akik gyakran ülnek össze egy baráti csevejre.

12, Agymenők

Miután 12 éven keresztül együtt forgattak, a csapat szó szerint elválaszthatatlan lett. Mind a mai napig összeülnek és nosztalgiáznak az együtt töltött boldog percekről.

13, A hobbit: Az öt sereg csatája

Időnként meglepő, ha egy komoly film szereplői boldogok és vidámak a színfalak mögött. Ilyen például Ian McKellen és Cate Blanchett.

14, Thor

Reméljük, hogy Odin (Anthony Hopkins) nem bánja, ha volt kollégái így fejezik ki a szeretetüket.

15, Briliáns elmék

A sorozat éveken át nagy népszerűségnek örvendett és bebizonyították, hogy a tárgyalótermen kívül is tudnak bulizni és jól érezni magukat.

16, Városfejlesztési osztály

Itt az egyik legszebb és legboldogabb “család” a sorozatok történelmében. A banda mind a mai napig összejár és bulizik.

17, Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik

Fogadjunk, hogy még soha nem láttad a Csillagok háborújának (kibővített) családját olyan boldognak, mint a jobb oldali képen.

18, Breaking Bad – Totál szívás

Ezt a párost mindenki nagyon szerette, pontosan ezért gondoljuk, hogy senki sem fog meglepődni, ha azt mondjuk a valóságban is ugyanolyan jó barátok.

A fenti csapatokból, párosokból kik csaltak mosolyt az arcodra?