A legtöbb munkahelyen, suliban, osztályban, baráti körben karácsony előtt mindig húznak neveket a kalapból, hogy titkos-télapósat játszanak és vicces, hasznos, praktikus, vagy szivatós ajándékokat adjanak egymásnak. Sokan azonban nem örülnek ennek, mert rengetegszer előfordul olyan, hogy szép és praktikus ajándékokat vesznek a kihúzott személynek, de visszafele, valami silány, haszontalan tárgyat kapnak, amit egyszerűen nem tudnak hova tenni. A mai cikkünkben több felhasználó is megosztotta, hogy ők mit kaptak 2019-ben karácsonykor, attól a bizonyos titkos télapótól.

1, Mindenki azt mondta, hogy a szándék a fontos, és mivel elég alacsony a költségvetésem, ezért az ajándékot a kedvenc szigetelőszalagommal csomagoltam be. Remélem tetszeni fog annak, akit húztam.

2, Ez az első alkalom, hogy Titkos Mikulás húzásban veszek részt, ezért nem tudtam, mit is várhatok. Nos ez a Nicolas Cage-es szett mindent vitt.

3, Nem vagyok jó csomagolásban, de ez volt az egyetlen ragasztószalag, ami otthon volt… Sajnálom, de a benne lévő ajándékért megéri kibontani, esküszöm.

4, Ez valami bosszú lehet a titkos Mikulástól…

5, Én ezt kaptam a titkos télapótól a karácsonyi partin. Mai napig nem jöttem rá, hogy ki adhatta.

6, Ezt találtam az asztalomon. Szerintem ez volt az eddigi legrosszabb titkos télapós húzásunk.

7, Ezt tavaly kaptam ajándékba a munkahelyemen, mikor titkos télapó húzás volt. Szerintem összekeverték az ajándékokat otthon.

8, Nos, az én titkos télapómnak is üres volt a pénztárcája, mikor ajándékot vett.

9, Az én mikulásom otthon megfogott egy vackot, ami nem kellett neki, és odaadtam nekem.

10, A mai modern világban a titkos télapóm úgy gondolta örülnék egy kazettának. Nos, tévedett.

11, “A bátyám titkos télapója vagyok ebben az évben. A csomagban kölni és gyertya van, ami az almás pite illatáról néhány órán belül átvált irdatlan büdös puki szagra.”

12, Úgy látszik a kezem nem elég szép ahhoz, hogy teljesen meztelen legyen az irodában.

13, A kollégám úgy gondolta vicces lesz, ha ad nekem mikulásra egy angol szótárt. Amikor kinyitottam egy titkos széf volt benne. Hm, azt kell mondanom, furcsa ajándék.

14, Azt mondták azért kapom, hogy segítsenek a mosogatásban. Én ebben nem látok semmi vicceset.

15, A legrosszabb titkos Mikulás-ajándék. Egy Top Gear feliratú bögre, amin a szöveg el van mosódva. Amúgy meg nem is szeretem a Top Geart.

16, Ez aztán a hasznos ajándék.

17, Mintha azt akarná üzenni nekem a titkos télapóm, hogy vegyem meg magamnak az ajándékom.

18, Ez az első titkos télapós húzásom az évben, én tök jó ajándékot adtam, erre én ezt kaptam.

Ti szoktatok a munkahelyen húzni?