Bizonyára te is voltál már úgy, hogy egy “hangyabokányival” túlszedted a szemöldököd, és elsőre azt gondoltad, hogy nem is annyira rossz, majd hetekkel, hónapokkal később rájöttél, hogy ez mégsem az igazi, és egyáltalán nem is néz ki jól az “új” szemöldököd formája. Nos ne aggódj nagyon sokan jártunk már ebben a cipőben. Volt, aki nagyon vékonyra szedte, volt, aki nem annyira kultiválta, hogy seprűs a szemöldöke eleje, ezért fogta és megszabadította tőle az arcát, és volt olyan, aki túlságosan vastagra rajzolta azokat. A legtöbben ilyet a középiskolás éveikben csinálnak, ám idővel rájönnek, hogy egy kicsit változtatni kell, hogy természetesebb megjelenést kapjanak. A mostani posztunkban 18 ember bizonyította be, mennyire fontos egy jól karbantartott szemöldök.

1, Amikor megtanulsz helyesen szemöldököt szedni, akkor ilyen boldog arccal találkozhatsz a tükörben.

2, Ha megtalálod a megfelelő fodrászt és borbélyt, akkor a boldogság határtalan lesz.

3, A természetesség sokkal vonzóbb és divatosabb…

4, Régen nem tudtam szemöldököt szedni, sem formázni, ezért többnyire a bal oldali képnek megfelelően néztem ki. Két év és sok gyakorlás után viszont egészen más lett a megjelenésem.

5, Végre sikerült rájönnöm, hogy milyen színű és fazonú szemöldök áll jól nekem.

6, Tavaly kezdtem visszanöveszteni a szemöldököm és miután megtanultam helyesen formázni őket más lett a megjelenésem is.

7, Lehet, hogy most nem olyan határozott a szemöldököm vonala, de úgy gondolom ez sokkal jobban áll. Magabiztosabb vagyok vele.

8, Régebben nagyon durván szedtem a szemöldököm, ám miután rájöttem, hogy az nem jó, hagytam megnőni.

9, Ennyit számít, hogy az embernek milyen formájú a szemöldöke.

10, Évekkel ezelőtt gyakorlatilag csík formájú szemöldököm volt, majd miután visszanövesztettem, megtanultam helyesen kiszedni.

11, Szemöldök szedés: kezdő VS. profi módra.

12, Régen túl sokat foglalkoztam a szemöldökömmel, most viszont alig, és mégis jobban nézek ki.

13, Egy időben túl vékonyra szedtem a szemöldököm, majd ezzel elhagytam és megtanultam hogyan kell rendesen, szabályosan formázni.

14, Ennyit számít, ha az ember felhagy a rossz szokásaival:

15, Mindig is túlszedtem a szemöldököm, de egy kedves kozmetikus barátnőm megtanította, hogyan is kell helyesen kiszednem.

16, Középiskolában VS. a főiskola első évében.

17, Végre valahára olyan a szemöldököm, amilyet mindig is akartam.

18, 2 év alatt szinte teljesen megváltozott az arcom, hála a megfelelő szemöldök formázásnak.

Ti is voltatok már ilyen helyzetben?