Még az olyan nagy rendezők, mint Quentin Tarantino vagy Martin Scorsese is képesek hibákat elkövetni a filmek készítése során, amik bizony elkerülték a figyelmüket. Viszont akadnak szemfüles és sasszemű nézők, akik egyből kiszúrják, ha valami nem stimmel a filmben, ilyen például a képkockák között történő változások. A mostani posztunkban 16 hibát mutatunk be nektek, amik a 2019-ben bemutatott filmekben találhatók. A kérdés már csak az, hogy ti kiszúrtátok-e a hibát vagy elsiklottatok felette?!

1, Amikor a” Csekély esély” című film képkockái váltakoznak a Charlize Theron kezén lévő óra állása megváltozik.

2, A “Volt egyszer egy Hollywood” című filmben Brad Pitt kocsijában a középső visszapillantó tükör hol feltűnik, hol eltűnik.

3, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) frizurája saját változik át két képkocka között.

4, A “Bosszúállókban” Jasper Sitwell ügynök telefonja túl modern a 2012-es filmhez, ugyanis egy 2016-ban piacra dobott Samsung Galaxy S6-ot fog a kezében.

5, Az “Az – Második fejezet” című filmben elcsattan egy csók, ahol először Beverly gyűrűsujja Bill füle mögött van, a második képkockánál viszont a középső ujja is a füle mögött pihen, míg a harmadik képkockánál újra minden az első képkocka szerint van.

6, Volt néhány hiba a visszajátszásokban. Amikor a favágó üldözi Richie-t, a szemüveg varázslatos módon eltűnik néhány másodpercre a fiú fejéről, de a következő jelenetben viszont újra a szemén van.

7, Ugyanebben a filmben furcsa helyzet alakult ki a vidámparkban. Bill nappal ment be a labirintusba, ahol legfeljebb csak egy órát tölthetett, ám amikor kijött onnan már besötétedett.

8, A “Joker” című filmben Joaquin Phoenix a lépcső tetején táncol cigarettával a szájában, ám ezután fogja és eldobja. Mikor leér és ott táncol, újra cigarettájával a kezében lehet látni.

9, A Guy Ritchie által készített Aladdinban, van egy apró baki. Amikor Dzsini kihúzza Aladdint a vízből és lefekteti az ágyra, akkor a ruhái teljesen szárazak, míg arca és haja csurom víz.

10, Dalia az egyik pillanatban még segít levenni Jázmin hercegnő nyakláncát a következő képkockánál viszont a fülbevalói is eltűnnek.

11, A főhősnő, Noomi Rapace az “Angel of Mine” című filmben lefényképezi állítólagos lányát. A képeket titokban és egyetlen szögből készítette, ám a következő pillanatban már van olyan képe, ahol a kislány szembe néz a kamrával.

12, Miután Lizzie ivott a pohárból, több víz volt benne, mint ivás előtt. Sőt egy kis bab is megjelent a tányérján.

13, Az “Elrabolt világ” című filmben a hősnő tüzet gyújt úgy, hogy leönt kívülről egy autót üzemanyaggal. Egy képkockával később már azt látjuk, hogy a kocsi belülről lángol.

14, A “Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül” című filmben Chris Hemsworth kétszer is elszalad ugyanazon ember mellett.

15, Miután Molly a zsebébe tette Peshkinet, a következő képkockánál sikerült neki eltűnnie, majd a következően ugyanoda visszakerülnie.


16, A kis Pumbaa az “Oroszlánkirály” című filmben egyáltalán nem ilyen édesdeden nézett ki a valóságban. Valószínű a készítők kicsit felturbózták, hogy aranyosabb legyen és fiatalabb legyen a megjelenése.

TI kiszúrtátok ezeket?