Azok az emberek, akik rendelkeznek testvérrel tökéletesen tudják, mit is jelent az a szó: OSZTOZKODÁS. Ez azért van, mert a szülők már nagyon korán megtanítják a gyerekeiket arra, hogy ne legyenek önzők, és mindig segítsenek a testvéreiknek akármi történik is. Ezek a gyerekek felnőttként sokkal felelősségteljesebbek és odaadóbbak, mert ebben nevelkedtek, míg egy egyke gyereknek nem kellett senkivel semmit megosztani. Viszont a testvéri kapcsolat szerves része az ugratás, viccelődés és a szeretet is. Ma ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek, amik tuti biztos, hogy a tesóval rendelkező emberek számára nagyon ismerős lesz.

1, A barátom hat éves gyermeke felöltöztette az egy éves kis tesóját. Szerintem divattervező lesz.

2, A kisfiam életében először találkozott a kisebbik testvérével.

3, A kisebbik tesóm leveti magát a földre és elkezd hisztizni, ha nem segítek neki a hazaérkezésnél levetkőzni neki.

4, Az öcsém túl lusta volt elpakolni a társasjátékot, ezért úgy döntött, hogy kidobja.

5, Úgy tűnik a nővérem lakberendezőnek készül, ugyanis a szobámat így rendezte be:

6, A legtöbben azt hiszik, hogy matematikusnak készülök, csak mert egy Pi jel van a tarkómon. Ez a jel voltaképpen annak a szimbóluma, hogy én és a testvérem március 14-én (03.14) döntöttük el, hogy közös tetoválást fogunk csináltatni.

7, A nagyobbik testvérem kiélte fodrász hajlamait és csinált nekem egy ilyen általa gyártott frizurát.

8, Nincs is megnyugtatóbb annál kicsiként, mikor a nagyobbik testvéred karjai közt találsz rá a békére.

9, A férjem elhagyott és kénytelen voltam beköltözni a testvéremhez. Nem sok maradt nekem, de megpróbálom magam összeszedni.

10, A bal oldali a nagymamám a jobb oldali a nővére. Mindig is közel álltak egymáshoz, és ezt mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy ugyanolyan felsőt viseltek a találkozásukkor.

11, A testvérem négy évvel ezelőtt negyedik stádiumú rákban szenvedett. Szerencsére jó donornak bizonyultam, és adhattam neki csontvelőt, ezzel pedig megmentettem az életét. Most minden évben megünnepeljük, hogy felgyógyult.

12, A testvéri kapcsolatok az idő múlásával nem csak komolyabbak, de viccesebbek is lesznek.

13, Amikor megtudtam, hogy nagybácsi lesek készítette egy rajzot a nővérem első ultrahang felvételéről. Nos, ő nem igazán repesett az örömtől mikor meglátta.

14, A feleségem és az ikertestvére a Stanley Kubrick kiállításon.

15, Amikor a szüleim megházasodtak apám testvére megkérdezte apámat, hogy kifényesítheti-e a cipőjét. Ő megengedte és meg is köszönte, ám amikor letérdeltek az oltár elé mindenki felnevetett, mert az volt a talpára írva: SEGÍTSÉG!

Neked van testvéred? Ha igen köztetek milyen vicces dolgok történtek a múltban?