A hírességek meghatározzák az életünket. Mindenkiét. Újságok, televízió, rádió csak róluk szól. Aki nagyon népszerű, azt még különféle egyéb cégek is felkérik egy-egy reklámra. Gondoljunk csak a Pepsi-re, aki egy halom sportolót és hírességet kért meg reklám szereplésre. Aztán ott vannak a kedvenc sorozataink, zenéink. Évadokon keresztül néztük a Bűbájos Boszorkákat a ’90-es évek végén. Aztán 8 évad után véget ért. De mi lett a szereplőivel? Hol van most például Nelly Furtado? Lindsay Lohan és a többiek, akik meghatározták a celebvilágot a 2000-es években?

Mutatjuk:

Lindsay Lohan

Már háromévesen elkezdte a karrierjét modellként. Aztán 12 évesen a Disney felfedezte és az “Apád-anyád idejöjjön!” című film főszerepét megkapta. Már az is nagy siker volt, de valahol a “Bajos csajok” című film környékén vált igazán népszerűvé. Filmek mellett zenei karrierbe is kezdett. 2004-ben megjelent első stúdióalbuma “Speak” címmel. 2007-ben próbaidőt kapott ittas vezetésért. Ezt követően rengeteg probléma volt vele. Rehabilitációkra járt szenvedélybetegségei miatt. Van egy saját ruhamárkája 6126 néven. Megmaradt a sztárvilágban. Színészkedik és közben újabb albumokat tervez.

Julian McMahon

A Bűbájos Boszorkák egyik sztárja. A nők ezrei voltak oda érte. Teljesen sosem tűnt el a képernyőről. Megnyerte a Fantasztikus négyes című film gonoszának szerepét, illetve több egyéb filmben és sorozatban játszott.

Jennifer Love Hewitt

A “Tudom mit tettél tavaly nyáron” sztárja. Játszott a Szellemekkel suttogó című sorozatban is, amely ugyancsak nagy siker volt. Zenészként ’92-ben kiadták első albumát “Love Songs” címmel, melyet további három követett. Két gyereknek adott életet. Egy Autumn James nevű kislánynak és egy Atticus James nevű kisfiúnak.

Tara Reid

Az “Amerikai Pite” című filmek egyik legszebb színésznője. Azóta sok kritikát kapott a félresikerült plasztikai műtétek és kicsapongó életmódja miatt. Az igazán nagy szakmai hírnevet a “Nagy Lebowski” című film hozta meg a számára. A “Sharkandó” filmek oszlopos tagja. Azóta nyitott egy gyorsétteremet, parfümöket és fürdőruhákat gyárt.

Sophie Marceau

Színésznő, producer és énekesnő is. A “Házibuli” filmek sztárja. A nemzetközi sikereket a “Rettenthetetlen” című film hozta meg számára, ahol Mel Gibson partnere lehetett, valamint szerepet kapott a “Világ nem elég” című James Bond filmben is. Azóta inkább könyveket írogat és tagja a Cannes-i Film Fesztivál bíráló bizottságának.

Niclole Richie

Lionel Richie adoptált lánya. Valóságshow-kban szerepelt. Azóta egy divatmárkát alapított és két könyvet írt.

Amy Lee – Evanescence

A “Bring me to Life” című számuk üvöltött a rádióból a 2000-es években. Egyedi gótikus stílusú ruhái és sminkje tette egyedivé. A csapat azóta is turnézik és az ötödik albumukat adják ki. Mindeközben Amy a Jack nevű kisfiát nevelgeti.

Dexter Holland- The Offspring

Az Offspring frontembere nem csak a zenélésben volt tehetséges. Három éve doktorált molekuláris biológiából. Az együttes azóta is turnézik.

Paris Hilton

Zenész, színész, közszereplő. Zenei karrierje azóta is pörög, csak most már DJ-ként. Közben elkészült egy dokumentumfilmje is, melyben gyermekkoráról beszél, ami koránt sem volt annyira szivárványos.

Jessica Simpson

Énekesnő, színész és TV bemondó. Népszerű volt, de eltűnt a radarról. Három gyermeke van: MAxwell, Birdie és Ace. Csak velük foglalkozik.

Hilary Duff

Ő is a Disney csatorna felfedezettje. Aktív maradt azóta is. Könyveket ír, parfümöt és ruhákat gyárt. Feltalálta magát. “The Haunting of Sharon Tate” című tavalyi filmje viszont nem nyerte el sem a kritikusok, sem pedig a közönség tetszését.

Ryan Phillippe

Alapvetően negatív karaktert szántak neki, viszont saját bevallása szerint ő pont ezek ellenkezői. A két fotó között 21 év telt el. Manapság inkább a gyermekeire szánja az időt.

Pamela Anderson

Őt sem kell senkinek sem bemutatni. A vonzó szőke nő ikonjának tekintik. Vegetáriánus, állatjogi aktivista és még több jótékonysági szervezet tagja. A magánélete azóta rejtély. Januárban volt egy titkos esküvője.

Carmen Electra

Az amerikai modell és színésznő vélhetőleg megtalálta a fiatalság titkát. Szinte semmit sem változott az évek alatt.

Jason Priestley

Brandon Walsh a Beverly Hills, 90210-ből. Azóta inkább rendezőként tevékenykedik. Különböző híres amerikai show-kat rendezett.

Nelly Furtado

Kanadai énekesnő, aki több, mint 40 millió albumot adott el. Azóta is a zene megszállottja és különböző segélyszervezetek tagja.

Natalie Imbruglia

Natalie azóta is énekel. Szeretne egy újabb albumot kiadni, de vírus miatt áttolta 2021-re.

Billie Piper

A Doctor Who sztárja. A 2000-es évek popsztárja Angliában. Azóta feladta a zenélést és egyszerűbb filmekben játszik. Színházi színészként is dolgozik.

Ashlee Simpson

Jessica Simpson fiatalabb testvére. 2004 közepén kezdődött a pályafutása egy kiadott albummal. Hozzáment a Fall Out Boy basszusgitárosához Pete Wentz-hez, akitől egy gyermeke született. 6 évvel ezelőtt újra férjhez ment Evan Ross-hoz és tőle is van egy kislánya. További gyermekeket terveznek.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!