Annak ellenére, hogy jelenleg megyünk át őszből télbe és a cikkben felsorolt termékeket most hazánkban nem lehet használni, nem jelenti azt, hogy külföldön sem lehet, ahol még mindig tombol a nyár. Nem egy és nem két olyan család van, akik ilyenkor elmennek egy újabb nyaralásra, valamilyen egzotikus és meleg helyre, hogy egy kicsit feltöltődjenek a szürke és esős hétköznapok után. Ezeket a tárgyakat oda is bátran el lehet vinni, sőt vizes közegben még jobban ki lehet őket használni.Ha te sem szeretsz a homokba pakolni, és nem szereted, hogy a gyereked füléből is homok jön, akkor ezek a kellékek biztos, hogy a te problémáidat is megoldják.

1, Gyerekeknek tervezett piszoár. Ez egyébként nélkülözhetetlen kellék mind a kocsiban, mind nyilvános helyen.

2, Szivárvány alakú pohár és üdítőtartó. Ezt egy medencés buli alkalmával kötelezően be kell szerezni.

3, Vízálló telefontok, ami akkor jön jól, ha strandra vagy tengerpartra mentek a családdal vagy a barátokkal.

4, Hálós pléd a homokos tengerpartra, hogy a gyerek ne legyen nyakig homokos.

5, Ha nem jutsz el a tengerpartra, de szeretnél víz közelébe lenni, ajánljuk figyelmedbe ezt a tárgyat, ami garantált jókedvet hoz el a hétvégékbe. Nem kell mást tenni csak belemászni és vízzel feltölteni.

6, Napelemes lámpa, ami 6-7 óra alatt feltöltődik és 10 órán át bocsát ki magából erős fényt. Ezt ha beleteszed simítózáras tasakba, akkor még vízállóvá is teszed, ami jó ha esőben kell használnod.

7, Egy nagyon praktikus kampó, amit a napernyő szárára rá tudsz erősíteni, így a cuccaidat nem kell a földre, vagy a homokba tenned.

8, Mini trezor, mely számkombinációval védi az értékeidet a strandon is.

9, Vízálló táska azok számára, akik félnek, hogy értékeik, könyveik és újságjaik eláznak a parton.

10, Tengerparti hűtőtáska, amibe mindenféle ital és szendvics elfér, ha megéhezne a család. A legjobb, hogy nem kell attól tartani egyből felmelegszik az ital meg az étel, mert a jó hőszigetelés és a jégakkuk sokáig hűsen tartják.

11, Fürdőcipő

Ez a cipő megóv a csúszós medence csempéjétől, és a tengeri sünöktől, na meg a kavicsoktól is. A forró homokban való sétálás sem okoz többé problémát.

12, Strandtörülköző, mely szervező is egyben. Ebbe a ruhától kezdve a telefonon át, a naptejig az újságig mindent el lehet tenni. Ez nagyszerű azok számára, akik nem szeretnék a holmijaikat a homokban tartani.

13, Egy törülköző, mely véd a napsugárzástól. Ez azért is fontos, mert ha már eleget napoztál letakarhatod az érintett területet, hogy ne perzselődjön tovább a napon.

14, Okostelefon tartó, amivel gyönyörű képeket készíthetsz mind a szárazföldön, mind a vízben egyaránt.

15, Felfújható kenu, ami egy délutáni medencézésnél elengedhetetlen kellék.

Ti nektek melyik tetszett a legjobban?