Vannak emberek, akik a szívükre és vannak, akik az eszükre hallgatnak. Az a legjobb, ha ez a két dolog egy és ugyanazt súgná, mert akkor még könnyebb lenne a döntés. Egy határozott ember, nem is hinné, hogy mennyi kérdés és bizonytalan gondolat kavarog egy önbizalom hiányos egyén fejében, hogy megtegyen-e bizonyos dolgokat avagy sem. Mivel a legtöbb ember nem igazán elégedett sem magával, sem az életével, ezért sokszor felmerül a kérdés, hogy min és mit változtassanak. A cikkünkben szereplő személyek nagy része a megjelenésével nem volt kibékülve, de komoly elhatározás és minden bátorságuk összegyűjtése után eldöntötték változtatni fognak. Persze volt olyan, aki komfortzónából lépett ki, szülői döntésnek fordított hátat, ám egytől-egyig úgy érezték helyesen döntöttek.

1, Úgy döntöttem, hogy végre beadatom magamnak a szükséges oltásokat, természetesen a vakcina ellenes szüleim háta mögött.

2, A fiam Asperger szindrómában szenved, ennek ellenére kilépett a komfortzónájából, hogy beöltözhessen az Őrült Kalaposnak.

3, Mindig igyekeztem elrejteni az emberek elől azt az anyajegyem, ami a homlokomon éktelenkedik, de rájöttem, ez is hozzám tartozik így megosztom veletek.

4, A fenti kép februárban az alsó kép októberben készült. Döbbenetes mennyit tud változni az emberi fogazat.

5, 3 éve eldöntöttem, hogy változtatni fogok a megjelenésemen, mert már nem tetszett az, amit a tükörben láttam. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ezt el tudtam érni.

6, Így néztem ki fogszabályzó viselés előtt és így pedig utána. Hihetetlen önbizalmat kaptam általa.

7, A nagyapám úgy döntött, hogy lilára festeti a haját, hogy magát és másokat szórakoztasson.

8, Már egyáltalán nem tetszett a régi dolgozó sarkom ezért úgy határoztam, hogy átalakíttatom. Ezerszer jobb érzés a jobb oldali közegben dolgozni.

9, Így sikerült 88 kilóról 57 kilóra fogynom. Most sokkal több önbizalmam van, és mérhetetlenül boldog vagyok.

10, Mindenki azt hitte, hogy bűnöző vagyok csak azért mert kopaszra nyírtam a hajam, de a szakállam meghagytam. Sokadik bántó szó után nemcsak a hajam növesztettem meg, hanem le is fogytam. Most végre boldog vagyok.

11, Ugyanaz a nadrág, ugyanaz az ember, csak a súly más. A bal oldali képen 95 a jobb oldalin 72 kilós vagyok.

12, Négy napot voltam a Szaharában és ez idő alatt rengeteg képet csináltam mégis ez lett a kedvencem.

13, Ilyen eredményt értem el a tudatos bőrápolással. Ennek hála nem kellett különböző műtéti beavatkozásokon átesnem.

14, Egyik nap unalmamban elkezdtem kihúzni a térkő közül a gazt, néhány óra után pedig jobb volt, mint új korában.

15, 2 év alatt sikerült 45 kilótól megszabadulnom. Még soha nem voltam ennyire büszke magamra.

16, Bizony nemcsak az emberek, hanem az állatok nagy tapsot érdemelnek.

Neked mi volt az eddigi legjobb eredményed?