Sajnos a mai világban nagyon sok a nem törődöm ember, ezért is van annyi konfliktus. Nagyon sokan fittyet hánynak mindenre és sajátos módon oldanak meg dolgokat, például a parkolást. Akadnak, akik képesek olyan helyre is beállni, ahova nem lenne szabad, vagy olyan módon leparkolni az autóikat, amivel bosszantó perceket hoznak el a körülöttük parkoló autósok számára. Ezt már egyre kevesebben tudják tolerálni és megpróbálják szankcionálni a kialakult helyzeteket. Nem egy kép terjed az interneten arról, hogy valaki leláncolta a kocsi kerekét, vagy fenyegető üzenetet hagyott a szélvédőn, esetleg leöntötte valamilyen anyaggal a drága autót. Ma ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el nektek, hogy jó tanulópénz legyen mindenki számára, hogy nem szabad ily módon leparkolni az autókat, ha csak nem akar komoly következményekkel találkozni.

Pontosan emiatt nem szabad a tűzcsap mellé parkolni, mert sosem lehet tudni mikor lesz rá a tűzoltóknak szüksége. Vészhelyzetben pedig nem lacafacáznak, mert simán kitörik az ablakot, hogy át tudják vezetni a csövet.

Mint ahogy ez a képen is látszik, az üvegszilánkok ott hevernek a földön. Ezek után kétszer is meggondolja, hova fog parkolni.

Ők a legidegesítőbbek. Csak azért is benyomorgatják az autójukat arra az ici-pici helyre, ezzel pedig bosszús perceket hoznak el a másik sofőrnek. Bizonyára örült neki, mikor ezt meglátta.

Van, aki nem teketóriázott és egyből szankcionálta a helyzetet. Ki képes egy gyalogátkelőhely kellős közepére beparkolni??

S ezt még egész szolidan kezelték az emberek. Eme véglet sem jó, azért vannak felfestve a vonalak, hogy a közé kell beállni. Egyeseknek fogalmuk sincs a parkolásról.

A kocsi tulajdonosa ezek után jó alaposan átgondolja, hogy újra a buszok parkolóhelyére teszi le a kocsiját.

Vannak emberek, akik nem tűrik az ilyen viselkedést. Az ilyen hozzáállás miatt sokan nem találnak parkolóhelyet a szupermarketnél. Kíváncsi vagyok mennyi ideig tartott neki megszabadulni tőle.

Szerintetek ezeket a bevásárlókocsikat csak odatolták az autóhoz, vagy oda is láncolták?

Bizonyára két szívrohamot és egy agyvérzést hordott ki egyszerre, mikor megpillantotta szeretett autóját. Ez után valószínű megtanul parkolni.

Köztudott, hogy a kenyér vonzza a madarakat, a madarak pedig szemrebbenés nélkül elvégzik a dolgukat a kocsin. Átkozni fogja a napot mikor olyan helyre állt, ahova nem kellett volna.

Valaki derekas munkát végzett ezzel az autóval, ami pont a legrosszabb helyen parkolt. Vajon meddig tartott lebontani ezt a szép csomagolást?

Na ez az a helyzet, amiből nem jöhetett ki egykönnyen a kocsi tulajdonosa. Ha nem volt nála olyan szerszám, amivel láncot lehetett volna vágni, akkor még nagyon sokáig ott parkolt a kocsija.

Célratörő és őszinte. Lehet így kellene. Vajon az autó tulajdonosa betartotta az utasítást?

Ti parkoltatok már hasonló módon?