A hírességek berkein belül bár kimondatlan dolog, de szinte elvárás az, hogy életüket valamilyen szempontból ismert emberrel kössék össze.

Vannak, akik soha nem is randiznak egyszerű, hétköznapi emberekkel és akadnak olyanok is, akik bár megpróbálják azt, valamiért mégsem működik a dolog.
Cikkünkben 10+1 olyan hírességet és azok szerelmi történetét mutatjuk be nektek, akik nem ismert emberek személyében találták meg az igazit!

Vince Vaughn és Kayla Weber

A cikk többi szereplőjével egyetemben Vince Vaughn-nak sem ismert személyre esett a választása, mikor élete párját kereste. A szívtipró színész több, mint 10 éve vette el a kanadai származású Kaylat, aki jól menő ingatlanügynök.

Matt Damon és Luciana Barrosso

A páros 2003-ban találkozott össze Miamiban, ahol Matt épp egy filmen dolgozott. Egy este a híresség munkatársai unszolására meglátogatott egy bárt, ahol ma már felesége, Luciana pultosként dolgozott. Mindkét fél elmondása szerint találkozásuk szerelem volt első látásra, alig két esztendő múlva egybe is keltek és mára már négy gyermek büszke szülei.

Paul Rudd és Judy Yaeger

Paul Rudd 1995-ben ismerkedett meg Judy Yeagerrel, aki publicistaként és forgatókönyvíróként tevékenykedett. A pár 2003-ban örök hűséget fogadott egymásnak, azóta is kivételes harmóniában és szeretetben élnek.

Reese Witherspoon és Jim Toth

Mindenki Doktor Szöszije a hollywoodi szívtiprótól, Ryan Philipp-től történő válása után már nem a nagy nevek között kereste magának a szerelmet. 2011-ben mondta ki újra az igent, nem másnak, mint a magyar származású Jim Toth-nak.

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

A rocklegenda még cseppet sem volt ismert, mikor a gimnáziumi évek alatt beleszeretett Dorothea Hurley-be, akivel kapcsolatuk már több mint 40 éve tart. A pár csak később, 1989-ben házasodott össze, ám ez semmit sem von le abból, hogy ők bizony egymásnak lettek teremtve.

Clive Owen és Sarah-Jane Fenton

Clive Owen elmondása szerint mindent feleségének köszönhet. A nő ugyan játszott a 80′-as évek végén és a 90′-es évek elején pár- kevésbé jelentős- moziban, szerelméért és a nyugodt családi háttér biztosítása érdekében feladta karrierjét, amit a férfi egy gyűrűvel és eddig 25 év problémamentes házassággal hálált meg.

Meryl Streep és Don Gummer

Meryl Streep és Don Gummer szobrászművész házasságát emberek milliói irigyli a mai napig. Több, mint 40 éve házasok, és még ma napig is sugárzik róluk, hogy fülig szerelmesek egymásba.

Lionel Messi és Antonella Roccuzzo

A sztár focistának és kedvesének igazi, nagybetűs szerelmi történetet írtak meg az égiek. A pár tagjai egy időben és egy helyen nőttek fel, az argentin nagyvárosban, Rosario-ban. Gyermekkorukban is baráti kapcsolatot ápoltak, ami tinédzser korukban átfordult szerelembe, ami azóta is tart. A pár három gyermeket nevel közösen, és 2017 óta hivatalosan is házasok.

Cynthia Nixon és Christine Marinoni

A kultikus női sorozatban, a Szex és New Yorkban Mirandát játszó Cyntia Nixon sem az ismert emberek között keresgélt, mikor a szerelem után kutatott. Egy utcai demonstráción elegyedett beszélgetésbe Christine Marinoni aktivistával, aki teljesen az ujja köré csavarta őt. A pár 2012-ben házasodott össze.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

A Grace klinika macsójának, Patrick Dempsey-nek sem ismert hölgy lett élete párja, hanem a fodrászként és sminkesként tevékenykedő Jillian Fink, akivel 1999 óta házasok.

Anne Hathaway és Adam Schulman

Az ékszertervezőként tevékenykedő Adam óriási rajongója volt Anne-nek, és azon az ominózus esten, melyen egy barátja bemutatta őt a színésznőnek nem volt rest randevúra hívni a hollywoodi szépséget.
A dolog jól sült el, hiszen 2012-ben összeházasodtak és már két gyermeket nevelnek közösen, nagy szeretetben.

Jeff Bridges és Susan Geston

Jeff Bridges 1977-ben vette el Susan Geston-t, aki megismerkedésükkor takarítóként dolgozott annak a filmnek a forgatási helyszínén, ahol a sármos színész éppen dolgozott.

Amennyiben tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel is azt!