Az átlag alatti magassággal rendelkező nők élete nem csak játék és mese, hiszen komoly helyzetekkel kell megküzdeniük nap, mint nap. Általában az alacsony növésű hölgyek fiatalosnak tűnnek, ami már csak azért is probléma, mert a többi ember nem fogja őket komolyan venni. A babaarcú, angyali tekintetű kisembereket mindig fenntartásokkal kezelik, ezért kénytelenek valamit kitalálni, hogy kompenzálhassák méretüket. A legtöbb alacsony növésű nő a nagy hangjával hívja fel magára a figyelmet és azzal próbálja bizonygatni, hogy ő nem tizenéves kis fruska, akivel lehet szórakozni. A szerelemben sincs olyan nagy szerencséjük, mivel nagyon fiatalnak nézik őket, ezért a korukbeli férfiak nem is igazán kezdenek velük. Mai cikkünkben illusztrációk formájában szeretnénk nektek bemutatni, hogy milyen nehézségekkel kell az alacsony nőknek megküzdeni. Persze vannak helyzetek, mikor a magasságuk igazi áldás, de ebből nagyon kevés van.

1, A szép elképzelésüket teljesen össze tudja zúzni a csúnya valóság, miszerint nem tudnak földig érő ruhát vásárolni, mert vagy 20-25 centit le kellene vágni a ruhából, hogy jó legyen.

2, Az alacsonyabb növésű lányok azok, akik mindig mindenből kimaradnak. Ha magasabb társaik halkan mondanak valamit egymásnak, azt már nem hallják meg.

3, Jól meg kell gondolniuk, hogy hova mennek el szórakozni, mert akadnak olyan helyek, ahol ha akarna sem tudna érvényesülni, ilyen például egy jó kis koncert. Ő lesz az, aki semmit sem fog látni a produkcióból, mert mindenki más magasabb nála.

4, Sajnos az alacsonyabb lányok épphogy kiérnek a medencéből. Míg a többiek elszórakoznak a labdával és egymással, addig nekik komoly küzdelmeken kell átesniük, hogy mindvégig leérjen a lábuk és ne fulladjanak bele a vízbe.

5, Nem mindig hízelgő, mikor fiatalabbnak nézik az alacsony növésű embereket, mert a legtöbb esetben még mindig gyereknek hiszik őket, holott előfordulhat, hogy már rég elmúltak 28-30 évesek is.

6, Az alacsony növésű lányoknál megvan az esély arra, hogy a párjukat sokkal idősebbnek fogják gondolni, holott nagy az esély rá, hogy valójában egyidősek.

7, Az alacsony növésű már felnőtt hölgyeknek a szerelem terén is vannak problémáik.

Annak ellenére, hogy inkább a 30-hoz közelítenek sokkal fiatalabbnak tűnnek ezért a tinédzserek valamint a korukbeliek is azt hiszik, hogy tizenévesek. Ez már csak azért is baj mert ők a tini fiúkat nem fogják komolyan venni, őket pedig a korukbeli srácok nem fogják komolyan venni.

8, Szegények nem tudják teljes mértékben letakarítani az autójukról a havat, mert egy bizonyos magasságon túl már nem érnek el odáig a kezük. Ha olyan autót látsz, melynek tetején hó van, akkor már tudni fogod, hogy az azért van, mert gazdája alacsony növésű.

9, A boltokban általában segítségre szorulnak, mivel tuti biztos, hogy az a termék, ami nekik kell a legfelső polcon van. Ezért kell, hogy legyen velük egy magas és erős férfi, aki kisegíti őket a szorult helyzetekben.

10, Ennek ellenére, vannak bizonyos helyzetek, mikor élvezik hogy alacsonyak. Ez nem más, mint mikor a szűkös repülőgépen kényelmesen elférnek.

Te hány centi vagy? Ismersz olyat, aki olyan alacsony, hogy a fent felsoroltak illenek rá?