A szerelem egy olyan dolog, amit egyszer, de biztos megtapasztal az ember. Ilyenkor alig várja, hogy lássa a másikat, szinte minden lélegzetvétel a másik nélkül, egy örökkévalóságnak tűnik. A szerelmet nemcsak mi “halandó” ember éljük át, hanem a sztárok is. Talán az ő helyzetüket megnehezíti, hogy folyamatosan reflektorfényben vannak, így a rájuk szegeződő figyelem miatt néha másképp kell viselkedniük mint nekünk. A sok nagy válás mellett azért jócskán akad olyan pár, akik már több évtizede vannak együtt, ezzel is bizonyítva, hogy szerelmük kiállja a próbákat. Pont ezért, többször tesznek újra fogadalmat a másiknak, ezzel is éreztetve, hogy újból és újból szerelembe lehet esni a másikkal.

  1. David és Victoria Beckham

A pár 1999-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent. Szerelmük gyümölcse 4 gyerek lett, akikkel boldogan ingáznak világban. David akkor megfogadta, hogy az esküvői fogadalmát újra meg fogja majd tenni feleségének, hogy érezze, mennyire szereti. Sajnos, volt idő, mikor szakításukról csámcsogott a világsajtó, mert David félrelépett, de megoldották a problémát.

2. Sharon és Ozzy Osbourne

1982-ben házasodtak össze és szerelmük azóta is töretlen. Ozzy úgy gondolta, mivel mellette azért a feleségének nem volt egyszerű élete, így szeretné biztosítani arról, hogy még mindig mennyire szereti, így 2017-ben újra oltár elé álltak, ahol megújították fogadalmaikat.

3. Matt Damon és Luciana Barroso

2005-ben a nagy nyilvánosság elől elbújva, teljes titokban házasodtak meg. A ceremónia egyszerű volt, de úgy döntöttek, tartanak egy nagyszabású lagzit (2013-ban) Szent-Lúcia-szigetén, ahova mindenkit elhívtak, hogy együtt ünnepeljenek.

4. Bruce Willis és Emma Heming

10 év házasság után Bruce Willis és felesége úgy döntött, megújítják a házasságukat. 2019-ben történt a fogadalmak megújítása és erre az egész család hivatalos volt. A ceremónián még Demi Moore is hivatalos vendég volt.

5. Alec és Hilaria Baldwin

Alig várták, hogy átéljék az esküvőt újra, így 5 év után úgy döntöttek, ezt újra meg is teszik. A nagy baráti és családi körben megrendezett eseményt már mindenki várta, és egy jó bulival zárták az egészet.

6. Beyoncé és Jay Z

Bár róluk sokszor terjengett pletyka, hogy a férj kikacsingat a kapcsolatból és elválnak, ezt megcáfolták egy ikerpárral és, hogy 10 év után újra igent mondtak egymásnak.

7. Viola Davis és Julius Tennon

2003 óta háromszor újították meg fogadalmaikat. Úgy gondolják, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne ünnepeljék meg régóta tartó szerelemüket. Ezt természetesen a családdal és a barátokkal karöltve tették meg.

8. Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

Bár sok mindenkinek kétségei voltak a frigyet illetően, de bebizonyították, hogy remek párost alkotnak. 2009 óta nem újították meg fogadalmukat, úgy gondolják, hogy ez nem szükséges ahhoz, hogy harmóniában éljenek.

9. Brian és Brittney Kelley

5 évvel a házasságkötés után úgy döntött a feleség, hogy ideje megújítani a fogadalmukat. Ennek érdekében szervezett egy titkos esküvőt, amivel meglepte férjét. Nagy volt a meglepődés, de mindenki élvezte a bulit.

10. Kim Kardashian és Kanye West

A férj és feleség 5 év után újra kimondták az igent. Kanye azt nyilatkozta, hogy a legjobb az egészben, hogy itt a gyermekeik is jelen lehettek.